Ekmek Üreticileri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Cihan Kolivar hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki,  Cihan Kolivar kimdir? Cihan Kolivar kaç yaşında, nereli? Cihan Kolivar öldü mü? Cihan Kolivar neden öldü? İşte detaylar...

Cihan Kolivar Kimdir

CİHAN KOLİVAR KİMDİR?

Cihan Kolivar, 2 Ağustos 1957'de Rize ilinin Çayeli ilçesinde doğdu. İş hayatında fırıncılık ve ekmek üretimi sektörüne yöneldi. Daha sonra Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanlığı görevine seçildi. Televizyon programlarında ekmeğin fiyatı ile alakalı yaptığı açıklamalarla bilinmektedir.

Cihan Kolivar Neden Öldü

CİHAN KOLİVAR NEDEN ÖLDÜ?

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, siroza bağlı kalp krizi nedeniyle 67 yaşında vefat etti.

Berkin Arslanoğulları kimdir? Berkin Arslaoğulları'nın hastalığı ne? Berkin Arslanoğulları kimdir? Berkin Arslaoğulları'nın hastalığı ne?

Cihan Kolivar Ekmek Açıklamasıü

CİHAN KOLİVAR EKMEK AÇIKLAMASI

Habertürk televizyonunda katıldığı canlı yayında "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor." dedi, bu sözler üzerine 8 Kasım 2022 tarihinde gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kolivar hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 301/1 maddesine binaen tahkikata başlandığını duyurdu. 9 Kasım 2022 tarihinde tutuklandı. 17 Kasım 2022 tarihinde ise tahliye edildi.

Kaynak: Haber Merkezi