Yeni Kırklareli Valisi Uğur Turan kimdir? Yeni Kırklareli Valisi Uğur Turan kimdir?

ATİLLA TAMER NEDEN ÖLDÜ?

Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Atilla Tamer'in durumu ciddileşmiş ve oyuncu, oğlu için kan anonsu yapmıştı. Durumu ağırlaşan Tamer, gece yarısı yaşamını yitirdi. Evlat acısıyla kahrolan Cihat Tamer , Instagram hesabından vefat haberini duyurarak "Sevgili oğlum Atilla Tamer'i kaybettik. Cenazesi yarın Ataköy Ömer Doruk Cami'sinde ikindi namazından sonra Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedilecektir" dedi.

Atilla Tamer

ATİLLA TAMER KİMDİR?

Atilla Tamer, Türkiye'nin tanınmış oyuncularından Cihat Tamer'in oğludur. 57 yaşındaki Atilla Tamer, uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşerek hayatını kaybetmiştir.
Babasının izinden gitmese de, Atilla Tamer, Cihat Tamer'in sanat dünyasındaki yerinden dolayı tanınan bir isimdi. Cihat Tamer, 1959 yılında tiyatro sahnesine adım atmış ve uzun yıllar boyunca Türkiye'nin önde gelen tiyatro topluluklarında yer almıştır. Münir Özkul Tiyatrosu, Bulvar Tiyatrosu, Devekuşu Kabare ve Üsküdar Oyuncuları gibi önemli topluluklarda sahne alan Cihat Tamer, hem komedi hem de drama alanlarında geniş bir oyunculuk yelpazesine sahip olmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi