Sony, PlayStation hero-shooter oyunu Concord'un 6 Eylül 2024 tarihinde çevrimdışı olacağını ve oyunu satın alan tüm oyunculara tam para iadesi yapılacağını duyurdu.

PlayStation Blog'da yapılan duyuruda, yönetmen Ryan Ellis şunları söyledi:

Content 66D57E1220Edb 81792

“Deneyimin birçok niteliği oyuncularda karşılık bulurjen, oyunun diğer yönlerinin ve ilk lansmanımızın amaçladığımız şekilde gerçekleşmediğinin de farkındayız. Bu nedenle Concord çevrimdışı olacak, böylece Sony ve geliştirici Firewalk Studios “oyuncularımıza daha iyi ulaşacak olanlar da dahil olmak üzere seçenekleri keşfedebilecekler.”

Dil Yapay Zekası’nın perakende sektörüne etkisi Dil Yapay Zekası’nın perakende sektörüne etkisi

Oyunun piyasaya sürülmesinin ardından oyuncu sayısının düşük olması ve oyuncuların eşleşme bulmakta zorlanması, oyunun büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu. Ayrıca Concord, Overwatch 2 ve Apex Legends gibi ücretsiz nişancı oyunlarıyla kıyaslanırken, Black Myth: Wukong ve Star Wars: Outlaws gibi dev rakiplerle de mücadele etmek zorunda kaldı.

PARA İADESİ YAPILACAK

Oyun derhal satıştan kaldırılacak ve PlayStation Store veya PlayStation Direct üzerinden satın alanlara orijinal ödeme yöntemlerine göre para iadesi yapılacak. Steam ve Epic Games Store üzerinden satın alanlara ise iadeleri önümüzdeki günlerde yapılacak.

Sony Concord Neden Oynanmiyor2

CONCORD NASIL BİR OYUN?

Concord , Firewalk Studios tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan 2024 birinci şahıs kahraman nişancı oyunudur . Oyun, 23 Ağustos 2024'te PlayStation 5 ve Windows için piyasaya sürüldü . Eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı ve düşük satışlardan muzdarip oldu. 3 Eylül'de Sony, oyunun lansmanından iki hafta sonra 6 Eylül'de kapatılacağını ve satılan kopyaların iade edileceğini duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi