Asayiş

DEAŞ’a Gürz-15 Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde 88 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Terör odaklarına karşı mücadele kararlılıkla devam ediyor.

Abone Ol

Son beş gündür Türkiye genelinde düzenlenen "GÜRZ-15" operasyonları, DEAŞ terör örgütüne karşı önemli bir hamle olarak dikkat çekiyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıklamasına göre, 23 ilde gerçekleştirilen bu operasyonlarda 88 şüpheli yakalandı ve terörle mücadeledeki kararlılık bir kez daha vurgulandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik "GÜRZ-15" operasyonlarının başarıyla sürdüğünü duyurdu. Son beş gün içinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde 88 şüpheli yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde düzenlenen operasyonlar, Adana, Ankara, Antalya, Bingöl, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Manisa, Ordu, Sakarya, Siirt, Sivas ve Tekirdağ'da gerçekleşti.

Bakan Yerlikaya, terör odaklarına asla göz açtırılmayacağını belirterek, son terörist etkisiz hale gelene kadar mücadelenin süreceğini ifade etti. Ayrıca, operasyonları yürüten kahraman polisler ve bu süreçteki savcılara teşekkür etti.