Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesine odaklanan dizi geniş zengin kadrosuyla dikkat çekiyor. İşte, Deha'nın Cesur'u Taner Ölmez hakkında merak edilenler...

TANER ÖLMEZ KİMDİR?

Taner Ölmez.4

Kuruluş Osman Saruca kimdir? Erdem Şanlı kimdir? Kuruluş Osman Saruca kimdir? Erdem Şanlı kimdir?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986, Tunceli, Türk oyuncu ve müzisyendir.

KARİYER HAYATI

Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 tarihinde Tunceli'de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir.

Taner Ölmez.7

Kapalıçarşı, Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. 1,79 m boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest, Turkcell, Finish, Lysol reklamlarında da oynamıştır.

Taner Ölmez.6

2012 yılında, Osman Sınav’ın yönettiği Uzun Hikâye filmiyle sinemaya adım atan oyuncu, 2013-2015 yılları arasında Star TV’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C. dizisinin uyarlaması olan ve reyting rekorları kıran Medcezir'de Mert Asım Serez karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür.

Taner Ölmez.png2

2015 yılında Kırık Kalpler Bankası filminde başrol almıştır. 2016 yılında ise yine Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında, Müslüm Gürses’in hayatını konu alan Müslüm filminde ''Ahmet Akbaş'' karakterini oynamıştır.

Taner Ölmez

2019-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırmıştır.

Taner Ölmez....-1

2024 yılının Eylül ayından beri Deha dizisinde "Cesur" adlı başrol karakteri canlandırmaktadır.

Barabar adlı müzik grubunun vokalistidir.

EVLİ Mİ?

Taner Ölmez..

28 Haziran 2021 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile evlendi. 24 Mart 2022 tarihinde kızı "Zeynep" ve 14 Mart 2024 tarihinde oğlu "Hazar" adında çocukları oldu.

DEHA KONUSU NEDİR?

Deha (2)-1
Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesine odaklanıyor.
Cesur, Aysel ve İskender gibi şeytani bir çiftin tek çocuğu olarak, her ikisinin kötücül karakterini kendinde birleştirmiş ve kendini babasından bile koruması gerektiğini çok küçük yaşlarda öğrenmiş bir karakterdir. Devran’ın (Aras Bulut İynemli) hayatlarına girişiyle Cesur için de birçok şey değişecektir.

Muhabir: Buse SARI