Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun oyuncuları arasında bulunduğu Delibal filminin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Film, aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşk hikayesini izleyiciye aktarıyor.

DELİBAL FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Delibal filmi, Karaköy, Nişantaşı, Burgazada ve Bilgi Üniversitesi'nin Santral Kampüsünde çekildi.

Kaleiçi Old Town Festivali'nde göçün sanatsal yankıları Kaleiçi Old Town Festivali'nde göçün sanatsal yankıları

Delibal Film Konusu

DELİBAL KONUSU NEDİR?

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Mustafa Avkıran, Nazan Kesal, Toprak Sağlam'ın paylaştığı romantik filmde aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır.

Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Yıldırım Türker’in üstlendiği Delibal yakında vizyonda olacak.

Delibal Film

DELİBAL OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy - Barış

Leyla Lydia Tuğutlu - Füsun

Hüseyin Avni Danyal - Tarık

Nazan Kesal - Selma

Mustafa Avkıran - Hayri

Laçin Ceylan - Macide

Bahtiyar Engin

Zafer Akkoyun - Haydar

Defne Kayalar

Toprak Sağlam - Filiz

Baturalp Yılmaz - Gitarist

Mert Carım - Ahmet

Barış Aytaç - Onur

Ali Seyitoğlu - Tunç

Kıvılcım Ural - Nisan

Emre Karaoğlu - Taner

Delibal Hangi Kanal

Muhabir: Buse SARI