Televizyon

Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya cevap!

Narin haberleri gündemden düşmezken ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Müge Anlı arasında bir diyalog yaşandı. İşte Müge Anlı ve Demet Akalın arasında yaşanan olaylar...

Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün yayınlanan bölümünde araştırmacı gazeteci Müge Anlı Narin konusu ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Demet Akalın'a yönelik cevap verdi.

LAFIMIN NEREYE GİTTİĞİNİ ANLARLAR

''Müge Anlı gazeteciliği herkesin üstesinden gelebileceği, altından kalkabilecek bir gazetecilik değil, keşke herkes yapabilse, yapabildiği haberleri sonuna kadar götürebilse, sonuca ulaştırabilse, kamuoyunada doğru bilgi verebilse, yanlış bilgiler değil, sözüm programcı arkadaşlarıma değil, kendileri bilir , lafımın nereye gittiğini anlar insanlar'' sözleri ile Demet Akalın'a yönelik konuştu.

DEMET AKALIN'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Müge Anlı'nın sözleri üzerine Demet Akalın sosyal medya hesabı üzerinden'' Mügecim bana sallamana gerek yok! Seni izler hapisden belki insafa gelir horozumu kesiyodu diyen anası!! Herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız olursunki garip'' sözleri ile tepkisini koydu.