Demir Maske filmi 2019 yılında çıkan aksiyon/macera türünde bir filmdir. Demir Maske filminin yönetmenliğini Oleg Stepchenko üstlenmiştir. Peki, Demir Maske filminin konusu ne? Demir Maske filminin oyuncuları kim? Demir Maske filmi nerede çekildi? Demir Maske filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Demir Maske Nerede Çekildi

Maltepe kitap günleri başlıyor Maltepe kitap günleri başlıyor

DEMİR MASKE FİLMİNİN KONUSU NE?

İngiliz gezgin Jonathan Green, Büyük Peter’dan Rusya’nın Uzak Doğu bölgesini haritalaması için emir alır. Bunun ardından Jonathan, sonunda Çin’e ulaşacağı macera dolu bir yolculuğa koyulur. Yol boyunca nefes kesici keşiflere imza atıp, tuhaf yaratıklar ve Çinli prenseslerle karşılaşan Jonathan, bu süreçte ölümcül dövüş sanatları ustası hatta tüm ejderhaların atası olan Ejderha Kralı ile yüzleşmek zorunda kalır.

Demir Maske Film

DEMİR MASKE FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Jason Flemyng, Xingtong Yao, Jackie Chan

Demir Maske Hangi Kanal

DEMİR MASKE FİLMİ NERDE ÇEKİLDİ?

Demir Maske, aksiyon efsaneleri Jackie Chan ve Arnold Schwarzenegger'in, nefes kesen dövüşler ve baş döndürücü görseller içeren yüksek konseptli tarihi/fantastik destanda bir araya geldiğini görüyor. 18. yüzyılda geçen The Iron Mask, İngiliz gezgin Jonathan Green'in Rusya'dan Çin'e yaptığı yolculukta ejderhalarla, kara büyü büyücülüğüyle ve ejderha kralıyla inanılmaz ama ölümcül bir macerayla karşılaşmasını konu alıyor.

Demir Maske

DEMİR MASKE FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Demir Maske filmi 19 Temmuz Cuma günü saat saat 20:00'da SHOW TV'de yayınlancak.

Kaynak: Haber Merkezi