Portekiz Premier Lig ekiplerinden Porto'da forma giyen Deniz Gül, merak edilen isimler arasında. Peki, Deniz Gül kimdir? Deniz Gül kaç yaşındadır, aslen nereli? Deniz Gül hangi milli takımda? İşte detaylar...

Deniz Gül Aslen Nereli

DENİZ GÜL KİMDİR?

Deniz Daniel Gül, 2 Temmuz 2004'de İsveç'te doğmuştur. Santrfor pozisyonunda oynayan Türk asıllı İsveçli profesyonel futbolcudur. Portekiz ekibi Porto forması giymektedir.

2024 yaz transfer döneminde 5 milyon euro bonservis ile Porto'ya transfer oldu ve yeni takımıyla 2029 yılına kadar geçerli bir sözleşme imzaladı.

Hasan Yalnızoğlu kimdir? Hasan Yalnızoğlu neden hayatını kaybetti? Hasan Yalnızoğlu kimdir? Hasan Yalnızoğlu neden hayatını kaybetti?

Deniz Gül

DENİZ GÜL KAÇ YAŞINDADIR?

Deniz Gül 20 yaşıdadır.

Deniz Gül Kimdir

DENİZ GÜL ASLEN NERELİDİR?

Deniz Gül, İsveç doğumlu Türk asıllı futbolcudur.

Deniz Gül Kaç Yaşında

DENİZ GÜL HANGİ MİLLİ TAKIMDA?

An itibarıyla İsveç U21 takımında forma giyen Deniz Gül'ün, A Milli Futbol Takımı'na kazandırılması için çalışmalar sürüyor.

TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, "Değerli bir oyuncu. Mevki olarak da tartışmaların odağında olan bir mevkide, 9 numarada oynuyor. Deniz, teknik ekibimizin de çok incelediği, beğendiği bir oyuncu. Kendi gönlü de var, bu işler inşallah son dakikada değişmez. Belli olmaz tabii ki bir takım çalışmalarımız var, evrak işleri var. Sonrasında umuyoruz ki kendisi en yakın zamanda milli formamıza kavuşacak" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi