İkiz çocuklarının babası Reha Muhtar arasındaki nafaka davası ile gündeme gelen ünlü oyuncu Deniz Uğur'un özel hayatı ve kariyer hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Deniz Uğur kimdir? Evli mi? Kaç yaşında? İşte Deniz Uğur hakkında detaylar...

DENİZ UĞUR KİMDİR?

Deniz Uğur Gülener 17 Ekim 1973, Ankara doğumlu, Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve senaryo yazarı.

Deniz Ugur Kimdir Kac Yasinda Nereli Meslegi 15304268 933 Amp

Deniz Uğur, opera sanatçısı Mete Uğur ile balerin Suna Uğur’un tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Deniz Ugur 500X500

aba tarafından dedesi Yümnü Uğur, Mustafa Kemal Atatürk’ün sınıf arkadaşıdır. Babaannesi Saliha Hanım ise, II. Abdülhamid’in Başmabeyincisi İhsan Bey’in kızı olup, Türkiye’nin ilk Dünya Güzeli Keriman Halis Ece, ünlü besteci Muhlis Sabahattin Ezgi ve Galatasaray SK eski başkanlarından Turgan Ece gibi önemli isimlerle akrabadır. Anne tarafından ise dedesi Nadir Bayer, Osmanlı sarayında II. Abdülhamid’in kızı Naime Sultan’ın himayesinde büyümüş, İsviçreli eşi Hedwige Bayer vasıtasıyla da ünlü aktör Heinz Bennent ve Oscar ödüllü “The Tin Drum” filminin başrol oyuncusu David Bennent gibi Avrupa’nın tanınmış isimleriyle akrabadır.

Deniz Ugur 1

Deniz Uğur, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 1995 yılında mezun olmuştur. Mezuniyeti öncesinde Kenter Tiyatrosu’nda "Görünmeyen Dostlar" adlı oyunda başrol oynayarak profesyonel tiyatro kariyerine başlamıştır. 1997 yılında 9. Ankara Film Festivali’nde "Bir Erkeğin Anatomisi" adlı filmdeki rolüyle Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Deniz Uğur, İsmail Hakkı Sunat ile evliliğinden Engin Deniz Sunat adında bir oğlu bulunmaktadır. Reha Muhtar ile olan ilişkisinden ise Mina Deniz ve Poyraz Deniz adında ikiz çocukları vardır.

Deniz Uğur, uzun yıllar boyunca birçok dizi ve sinema filmi projelerinde rol almış, senaryo yazarlığı, şarkı sözü yazarlığı, roman yazarlığı ve dublaj sanatçılığı gibi farklı alanlarda da faaliyet göstermiştir. Aynı zamanda köşe yazarlığı yapmış ve Türk sanat dünyasına önemli katkılarda bulunmuştur.

Deniz Uğur, kariyeri boyunca birçok önemli projede yer alarak Türk sanat dünyasına önemli katkılarda bulunmuş bir isimdir. Aynı zamanda köşe yazarlığı da yapmış ve birçok farklı alandaki başarılarıyla tanınmıştır.

Deniz Uğur'un eşi kim?

1992 yılında, 19 yaşındayken gazeteci Şirzat Bilallar ile evlendi ancak 22 yaşında, 1995 yılında boşandılar.

Reha Muhtar A Nafaka Odemesine Karar Verilen 17409517 4277 M

Deniz Uğur, 1996 yılında tiyatrocu İsmail Hakkı Sunat ile evlendi. Eşi, 14 Temmuz 2004 tarihinde komşusuyla yaşadığı bir gürültü tartışması sonucu vurularak hayatını kaybetti. Bu evlilikten, 1998 doğumlu Engin Deniz Sunat adında bir oğlu vardır. 2007 yılında oyuncu Tamer Karadağlı ile bir ilişki yaşadı. 2007 ile 2009 yılları arasında Reha Muhtar ile üç yıl süren bir birliktelik yaşadı.

Deniz Ugur Ile Reha Muhtarin Ikizl N Omw

Bu ilişkiden, 6 Mayıs 2009 doğumlu Mina Deniz ve Poyraz Deniz adında ikiz çocukları dünyaya geldi. Deniz Uğur, 21 Kasım 2013 tarihinde yönetmen Orçun Benli ile nişanlandı. Üç kez nikah masasına oturan Uğur, en son Erdinç Gülener ile dünyaevine girdi.

Toprak Razgatlıoğlu kimdir, kaç yaşında? Toprak Razgatlıoğlu'nun sağlık durumu nasıl? Toprak Razgatlıoğlu kimdir, kaç yaşında? Toprak Razgatlıoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Kaynak: Haber Merkezi