Kültür Sanat

Denizde Dehşet filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Denizde Dehşet filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Denizde Dehşet filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Denizde Dehşet filmi 2017 yılında çıkan korku/gerilim türünde bir filmdir. Denizde Dehşet filminin yönetmenliğini Johannes Roberts yaparken, senaristliğini Johannes Roberts ve Ernest Riera birlikte üstlenmiştir. Peki, Denizde Dehşet filminin konusu ne? Denizde Dehşet filminin oyuncuları kim? Denizde Dehşet filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

DENİZDE DEHŞET FİLMİNİN KONUSU NE?

Genç kız kardeşler Kate ve Lisa, güneş, eğlence ve macere dolu bir tatil yapmak için Meksika'ya giderler. Macerasever Kate, kız kardeşine köpek balıklı sularda dalış yapmayı önerir. Fakat Lisa, Kate kadar hevesli değildir. Kate'in ısrarına dayanamayan Lisa teklifi kabul eder ve dalış yapmaya giderler. Koruyucu kafesle güvenli bir şekilde suyun altına inen kardeşler oldukça heyecanlanır çünkü kafesin etrafını görkemli köpek balıkları sarmıştır. Fakat bir süre sonra heyecan yerini korkuya bırakır. Koruyucu kafes, bağlı olduğu tekneden kopar ve suyun derinliklerine doğru inmeye başlar. Oksijenleri tükenmeye başlayan kız kardeşler, etrafı köpek balıkları dolu sudan canlı olarak yüzeye çıkmanın yolunu ararlar.

DENİZDE DEHŞET FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Mandy Moore-Rolü : Lisa

Claire Holt-Rolü : Kate

Matthew Modine-Rolü : Taylor

Yani Gellman-Rolü : Louis

Chris J. Johnson-Rolü : Javier

Santiago Segura (II)-Rolü : Benjamin

Axel Mansilla-Rolü : Band Leader

Mayra Juarez-Rolü : Sammie

DENİZDE DEHŞET FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Denizde Dehşet filmi 9 Temmuz Salı günü saat 22:00'de ATV'de yayınlanacak.