Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! Merkez Bankası faiz kararı belli oldu!

 Çevrimiçi ticaret platformu Deriv, Great Place To Work tarafından‘İngiltere'nin Finansal Hizmetler & Sigorta alanındaki En İyi İşyerleri’nden biri olarak seçildi.

25 yıllık inovasyon ve hizmeti kutlayan çevrimiçi ticaret platformu Deriv, 2024 için ‘İngiltere'nin Finansal Hizmetler & Sigorta alanındaki En İyi İşyerleri’nden biri olarak seçildi. Bu ödülün, şirketin güvene, yenilikçiliğe ve kaliteli hizmete dayanan bir işyeri kültürünü destekleme konusundaki kararlılığının altını çizdiği belirtiliyor.
Başarıya ek olarak Deriv'in İngiltere ofisleri, Great Place to Work sertifikalarını da yeniledi. Deriv Paraguay, üst üste üçüncü yıl yeniden sertifikalandırıldı. Şirketin İnsan Kaynakları Direktörü Seema Hallon, "Özellikle insanlar 25 yıldır işimizin kalbi olduğu için, bu takdiri almaktan büyük onur duyuyoruz. Bu, herkesin kendini değerli hissettiği, güçlendiği ve tam potansiyeline ulaşmak için ilham aldığı bir ortam oluşturmak için sürekli çabalayan tüm ekibimizin sıkı çalışmasının ve tutkusunun bir örneğidir. Bu ödüller yalnızca geçmiş başarılarımızı kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda güçlü bir işyeri kültürünün uzun vadeli başarının temel taşı olduğuna olan inancımızı güçlendiriyor ve şirketimizin son zaferi, şirketin son 25 yıldaki başarısında etkili olan ve geleceğini şekillendirmeye devam edecek olan temel değerlerinin altını çiziyor.

Kaynak: İHA