Ünlü fenomen Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği zorlu günlere dair samimi açıklamalarda bulundu. Hapiste geçirdiği süre boyunca yaşadığı sağlık sorunları ve duygusal zorlukları anlatan Polat, özellikle çocuklarını ne kadar özlediğini ve rüyalarında onları sürekli gördüğünü dile getirdi. Ayrıca, cezaevi koşullarının kendisi üzerindeki fiziksel etkilerini de paylaşan Polat, cezaevindeki yaşamıyla ilgili önemli detayları kamuoyuyla paylaştı.

Dilan Polat Ceza Evi 2

Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği süre boyunca yaşadığı zorlukları ve hissettiklerini açıkça anlattı. Ünlü fenomen, hapiste olduğu dönemde birçok mesaj aldığını ve bu mesajlarda kendisinden cezaevi günlerini anlatması istendiğini belirtti. Polat, bu tür konuları şu an için konuşmak istemediğini ifade ederek, cezaevinde yaşadığı zor günlerle ilgili sağlık sorunlarını ve duygusal durumunu detaylandırdı.

Dilan Polat Ceza Evi

Polat, cezaevinde geçirdiği dönemde 46 kiloya kadar düştüğünü ve şu anda 49 kilo olduğunu söyledi. Çocuklarına olan özlemini dile getirirken, rüyasında oğlu Milan Efe’yi okulda gördüğünü belirtti. Haftada bir gün, her pazartesi 1 saat süren görüşme saatlerinde çocuklarına cam arkasından görüşebildiğini ve onlara dokunamadığını ifade etti. Görüşlerden koğuşa dönerken bayıldığını ve birkaç kez yere düştüğünü de ekledi.

Şehrazat ne demek? Şehrazat hikayesi nedir? Şehrazat ne demek? Şehrazat hikayesi nedir?

Sila Dogu Dilan Polat

Ayrıca, Polat cezaevindeki bir bayılma sırasında bacağında oluşan izi göstererek, düşme ve yaralanma olaylarının etkilerini paylaştı. Dilan Polat, bu zorlu süreçte yaşadığı fiziksel ve duygusal zorlukları anlatırken, cezaevinin kendisi üzerindeki etkilerine de dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi