Diziler bu akşam var mı? 25 Ekim Cuma diziler var mı? soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ankara TUSAŞ'taki terör saldırısı sonrasında Çarşamba ve Perşembe akşamı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmamıştı. Peki, Diziler bu akşam var mı? 25 Ekim Cuma diziler var mı? Bu akşam Arka Sokaklar, Kara Ağaç Destanı, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gizli Bahçe yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Tv Yayın Akışı

DİZİLER BU AKŞAM VAR MI?

Cuma günleri ekrana gelen; Arka Sokaklar, Kara Ağaç Destanı, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Gizli Bahçe dizileri bu akşam yani 25 Ekim Cuma günü yeni bölümleriyle yayınlanacak.

Arka Sokaklar Son Bölüm Izle 4

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM KONUSU

Yıllar önce kızının başına gelen istenmeyen bir olay sonucu kader kurbanı olan eski boks şampiyonu Osman cezaevinden çıkar. Osman şimdi ise oğlunu başına sardığı beladan kurtarmaya çalışacaktır. Mesut ve Selin'in bebeğinin cinsiyeti belli olur. Selin bu haberi Mesut'a tüm sevenlerinin de katıldığı bir partide verecektir. Gülo, İstanbul'a alışmaya başlar. Ama Urfa'dan gelen takipçileri keyfini kaçırır. Yasadışı bahis oynatan bir boks çetesini çökertmeye çalışan ekibimiz Fiko'yu boksör olarak gizli göreve hazırlar.

Karaağaç Destanı Oyuncuları

KARA AĞAÇ DESTANI SON BÖLÜM KONUSU

Raziye, hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir. Ömer, bundan dolayı derin bir acı içindedir. Annesine şimdiye kadar zarar veren herkesten tek tek hesap sormaya kararlıdır. Sultan, onu sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Ömer artık Kara Ağaç'ta kendi adaletini uygulayacaktır. Diğer tarafta Celal Ağa, adım adım kendisine doğru gelen Ömer'i durdurmak için çare arar. Fakat ne yaparsa yapsın Ömer'e ulaşamaz ve kaçınılmaz son gerçekleşir.

Kızılcık Şerbeti 2

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM KONUSU

Fatih, Ömer'den intikam almak için Cansu ile ilişkiye başlamıştır. Nilay'ın oğluna yapacağı diş buğdayı her iki ailenin de tüm kadınlarını bir araya getirecektir. Cemal, Kıvılcım'ı yakın markajda tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam etmektedir. Görkem'in kötücül hesapları sonucunda Nursema ve Firaz iş ortağı olarak bir atölye açarlar. Diğer yandan şirkette ise Fatih ve Ömer arasındaki gerilim yükselerek devam eder. Mustafa ise git gide Görkem güdümlü Hale'nin tuzağına çekilir. Kocasıyla barışan ancak hala tereddütleri olan Pembe, yine bir çıkmaza sürüklendiğinin şüphesi içindedir.

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu kazanan takım? 24 Ekim MasterChef Dokunulmazlık Oyununu kazanan takım? 24 Ekim

Yalı Çapkını Fragman Izle-1

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM KONUSU

Seyran, büyük bir felaketin kıyısından döner. Ferit, bu sefer işini şansa bırakmamaya ve Seyran'ın güvenliğini garanti altına almaya kararlıdır. Ferit'in bu kararı sonucunda Seyran, kendini hiç beklemediği fakat alışık olduğu bir yerde bulur. Hem Ferit hem de Seyran için duygularıyla başa çıkmak gittikçe güçleşirken, dışarıdaki tehlike an ve an yaklaşmaktadır. Bu tehlike herkesi birlik olmaya iterken, yalının kapısı sürpriz bir isim tarafından çalınacak ve tüm dengeleri değiştirecektir.

Gizli Bahçe (2)

GİZLİ BAHÇE SON BÖLÜM KONUSU

Nazlı, oğlu Memo'yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo'nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo'ya sahip çıkmak için peşlerine düşer. Nazlı'nın mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine izin vermeyecektir. Memo'yu alabilmek için büyük bir savaş başlatır. Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı aslında Demir'in düşündüğü gibi biri değildir, daha büyük bir sırrı vardır. Yıllardır saklanan sırlar ve geçmişten gelen gölgeler onların bu savaşını daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

Muhabir: Eren Güvendik