Kültür Sanat

Dostumun Yolculuğu filminin konusu nedir?

Dostumun Yolculuğu filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Sinema TV'nin 14 Aralık Perşembe günü yayın akışında bulunan film merak konusu oldu. Peki, Dostumun Yolculuğu filminin konusu nedir?

Abone Ol

Dostumun Yolculuğu filmi 2019 yılında çıkan aile/komedi türünde bir filmdir. Dostumun Yolculuğu filminin yönetmenliğini Gail Mancuso yaparken, senaristliğini Bruce Cameron ve Maya Forbes birlikte üstlenmiştir. Peki, Dostumun Yolculuğu filminin konusu nedir? Dostumun Yolculuğu filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

DOSTUMUN YOLCULUĞU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Dostumun Yolculuğu, 2017 yılında vizyona giren Can Dostum filminin devam halkası. W. Bruce Cameron'ın çok satan kitaplarına dayanacak olan devam halkasında bir köpeğin hikayesi konu ediliyor. Gail Mancuso’nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu W. Bruce Cameron, Maya Forbes, Cathryn Michon ve Wallace Wolodarsky birlikte kaleme alıyor. Filmin kadrosunda ise Marg Helgenberger, Dennis Quaid, Josh Gad, Betty Gilpin, Henry Lauve, Kathryn Prescott gibi isimler yer alıyor. Can Dostum, bir köpeğin hayattaki amacını keşfetmek için çıktığı yolculuğu konu ediyordu.

DOSTUMUN YOLCULUĞU FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Dennis Quaid-Rolü : Ethan Montgomery

Kathryn Prescott-Rolü : Calista Jane "CJ"

Betty Gilpin-Rolü : Gloria

Henry Lau-Rolü : Trent

Marg Helgenberger-Rolü : Hannah

Daniela Barbosa-Rolü : Liesl

Kevin Claydon-Rolü : Barry

Arlene Duncan-Rolü : Hilda