İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü mezunu ve müzik eğitimi almış olan şarkıcı Melsum Erdost, Fox TV'de yayınlanan "Ben Söylerim" isimli şarkı yarışmasıyla geniş kitlelere sesini duyurdu. 1996 yılında İstanbul'da doğan ve İstanbul Eyüp'te yaşamını sürdüren Melsum Erdost, hem sesi hem de güzelliği ile jürileri ve ekran severleri etkilemeyi başardı. Ayrıca daha önce "O Ses Türkiye" yarışmasına da katılan genç şarkıcı, müzikal kariyerine ivme kazandırmıştır.

S Afa6A357B16Aa83B311122B6C34B7Af4Bb576568

İstanbul Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Bölümü'nde eğitim gören Melsum Erdost, çeşitli TV programları ve ses yarışmalarına katılarak adını duyurdu. Şu anda İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan "Rise and Fall Suadiye" adlı mekanlarda sahne alan genç şarkıcı, müzik tutkunları tarafından takdirle karşılanmaktadır.

359 R Us Eo 400X400

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Melsum Erdost'un Instagram hesabı, @melsumelsum kullanıcı adıyla 50 bin takipçiye ulaştı.

Sarkici Melsum Erdost Ebrar Karakurt Un Gece 16912746 37

Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi! Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi!

Ancak, son günlerde şarkıcı Melsum Erdost'un adı milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile yaşadığı bir olayla gündeme geldi. Melsum Erdost, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide, Ebrar Karakurt'un bir gece kulübünde sahneye çıkarak alkollü bir şekilde Melsum'un elinden mikrofonu alıp şarkı söylemeye başladığını ve yaşanan olayın ardından mekan görevlileri tarafından dışarı çıkarıldığını belirtti.

M V5 B Yj Bi O W U5 Nz Qt Yzg2 O S00 M2 Zk L W Jl Y T At M W Rl Y T Mz Nm Nk Nz Y2 Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy Nj Mw O D Az O Q@@. V1

Melsum Erdost'un paylaşımında, "Gün yüzüne çıkmasaydı ben bu konuyu açık etmeyecektim, ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı. Evet, dün akşam sahnede böyle bir durum yaşandı. Kendisi sahneye çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şu an dudağım hala şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır. Bundan sonra kendisini destekleyici hiçbir içerik paylaşmayacağım çünkü kendisi bunu hak etmeyen bir insan değilmiş öğrenmiş oldum" ifadelerine yer verildi.

M V5 B O D E5 Z G Rm N Dct M D E2 N C00 O Dhl L W Jm N2 Et Yz Zl Y W Qx Ym Iz Mzk2 Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy Nj Mw O D Az O Q@@. V1 F Mjpg U X1000

Gelişen olaylar, Melsum Erdost'un kimliğini ve kariyerini merak edenleri şarkıcının geçmişiyle ilgili bilgi sahibi olmaya yöneltiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ