Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Ecrin Su Çoban hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir? Ecrin Su Çoban kaç yaşında, nereli? Ecrin Su Çoban olayı nedir? İşte detaylar...

Hakem Elif Karaarslan kimdir? Hakem Elif Karaarslan kimdir?

Ecrin Su Çoban

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de doğdu. 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan Çoban, yarışmada ilk olarak Nil Karaibrahimgil’in Kanatlarım Var Ruhumda isimli şarkıyı seslendirmişti. Ardından çeyrek finalde Atiye’nin Ya Habibi ve yarı final de Gökçe Tik Tak şarkılarını söyleyen Çoban, finalde elenmişti. Ecrin Su Çoban, 2019 yılında "Afili Aşk" dizisinin “Afili Aşk” şarkısını Aslı Demirer ile seslendirmişti.

Ecrin Su Çoban Filmleri

Ecrin Su Çoban oyunculuk kariyerine 2019 yılında Masal Şatosu: Sihirli Davet sinema filmi başladı. Daha sonra; Kardeş Takımı, Alice Müzikali ve Masal Şatasu serisinde rol aldı.

Ecrin Su Çoban'ın kendi ismi ile açmış olduğu Youtube kanalında 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunmaktadır.

Ecrin Su Çoban Kaç Yaşında

ECRİN SU ÇOBAN OLAYI NEDİR?

Ecrin Su Çoban'ın, Discord platformu aracılığıyla bazı gruplarla ilişkili olduğu ve bu gruplarda yer alarak birçok kişiye şantaj yaptığı öne sürüldü. Ecrin Su Çoban ve avukatı, iddiaların asılsız olduğunu savunarak suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. 

Ecrin Su Çoban Ki̇mdi̇r

İDDİALARI YALANLADI

Çoban söz konusu iddialar ardından; "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olaran iddialara itibar etmeyiniz, bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı bir şekilde vereceğimiz bilmenizi isterim " açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi