azhar Alanson'un kızı Eda Alanson, ani bir hastalığa yenik düşerek 50 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bu beklenmedik kayıp, hem ailesini hem de sanat camiasını derin bir yas içinde bıraktı. Eda Alanson, yaşamı boyunca babasıyla birlikte çalışarak unutulmaz anılara imza atmıştı.

Eda Alanson (2)

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson, 50 yaşında ani bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Eda'nın vefatı, ailesi ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü yarattı. Eda Alanson, babası Mazhar Alanson’un ilk eşi Hale Alanson ile olan evliliğinden dünyaya geldi. 2009 yılında "Kirpi" filminde babasıyla birlikte rol almış ve metin yazarlığı yapmıştı. Bu projede baba-kızın bir araya gelmesi, sinema kariyerlerinde unutulmaz bir anı olarak kalmıştı.

Eda Alanson kimdir?

Mazhar Alanson’un ilk eşi Hale Alanson ile evliliğinden dünyaya gelen Eda Alanson, gazetecilik ve metin yazarlığı yapıyordu.

Eda Alanson (1)

Eda Alanson Kaç yaşındaydı?

Eda Alanson, 50 yaşındaydı.

Mfö Grubu Üyesi Mazhar Alanson Aldığı Haberle Yıkıldı.ünlü Sanatçının Kızı Eda Alanson (50), Hayatını Kaybetti. Eda Alanson Ani Hastalığı Nedeniyle, Ankara’da Tedavi Gördüğü Güven Hastanesi’nde Vefat Etti (2)

Eda Alanson Evli mi?

Eda Alanson’un özel yaşamı hakkında detaylı bilgi bulunmamakta; bu nedenle evli olup olmadığı bilinmiyor.

Mfö Grubu Üyesi Mazhar Alanson Aldığı Haberle Yıkıldı.ünlü Sanatçının Kızı Eda Alanson (50), Hayatını Kaybetti. Eda Alanson Ani Hastalığı Nedeniyle, Ankara’da Tedavi Gördüğü Güven Hastanesi’nde Vefat Etti (1)

Eda Alanson Mesleği nedir?

Eda Alanson, gazeteci ve metin yazarı olarak çalışmaktaydı.

Kaynak: Haber Merkezi