Onlycans ekibindeki komik ve samimi tavırlarıyla izleyicilerin sevgisini kazanan Eda Özyurt, geniş bir hayat deneyimi ve kariyere sahip bir isim olarak dikkat çekmektedir. Peki Onlycans Eda Özyurt KimdirEda Özyurt Kaç Yaşında ve Nereli? Eda Özyurt Instagram Hesabı nedirEda Özyurt (1)

OnlyCans, izleyicilerini gülümsetiyor OnlyCans, izleyicilerini gülümsetiyor

Onlycans Eda Özyurt Kimdir?

Eda Özyurt, Türkiye'nin ilk 4 kadınlı programı Onlycans'ın popüler bir üyesidir. Programda Deniz Özturhan, Tuğba Ulu, ve Hande Yögen ile birlikte yer alarak günlük yaşamın farklı yönlerini mizahi bir bakış açısıyla izleyicilere sunmaktadır. Eda Özyurt'un sivri dili ve keskin mizah anlayışı, programın dikkat çeken özelliklerinden biridir.Eda Özyurt (2)

Deniz Özturhan Kimdir? Onlycans Deniz kimdir? Deniz Özturhan Kimdir? Onlycans Deniz kimdir?

Eda Özyurt Kaç Yaşında ve Nereli?

1986 yılında İstanbul'da doğan Eda Özyurt, 2023 itibariyle 37 yaşındadır. Ailesinin kökeni, annesi Karslı ve babası Trabzonlu olmak üzere, Karadeniz bölgesine dayanmaktadır. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim alan Eda Özyurt, mezuniyetinin ardından Yapı Kredi Bankası'nda kariyerine başlamış ve kısa sürede yükselmiştir.Eda Özyurt (5)

Hande Yögen Kimdir? Onlycans Hande kimdir? Hande Yögen Kimdir? Onlycans Hande kimdir?

Eda Özyurt Kariyeri

Profesyonel kariyerinde iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra tiyatro kulübüne katılarak sanat dünyasına adım atmış ve Güney Afrika'da uzun bir süre yaşamıştır. Eda Özyurt yüksek lisans ve formasyon eğitimi almıştır. Kariyerine eğitim sektöründe devam eden Eda Özyurt, kurumsal eğitim ve atölye çalışmaları düzenlemiş, yaratıcı drama ve doğaçlama tekniklerini kullanarak çeşitli gruplara eğitim vermiştir. Yaratıcı Drama ve Doğaçlama Eğitmeni , Satış Eğitmeni, Yoga Eğitmenidir.Eda Özyurt (3)

Tuba Ulu Kimdir? Onlycans Tuba kimdir? Tuba Ulu Kimdir? Onlycans Tuba kimdir?

Eda Özyurt Instagram Hesabı

Eda Özyurt'un Instagram hesabı @edaozyurtt kullanıcı 

Nilüfer Gürsoy kimdir? Nilüfer Gürsoy kimdir?

Eda Özyurt (4)

Kaynak: Haber Merkezi