Kim kimdir?

Efe Aydal kimdir, ne iş yapar?

Efe Aydal'ın hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Efe Aydal kimdir? Efe Aydal kaç yaşında, nereli? Efe Aydal ne iş yapıyor?

Abone Ol

Efe Aydal sosyal medyada Furkan Bölükbaşı ile girdiği tartışamanına ardından gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Efe Aydal kimdir? Efe Aydal kaç yaşında, nereli? Efe Aydal ne mezunu? Efe Aydal ne iş yapıyor? Efe Aydal evli mi'' soruları aratılıyor. Peki, Efe Aydal kimdir? Efe Aydal kaç yaşında, nereli? Efe Aydal ne mezunu? Efe Aydal ne iş yapıyor? Efe Aydal evli mi? İşte tüm merak edilenler...

EFE AYDAL KİMDİR?

Efe Aydal 1981 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü’nden başarı ile mezun olan Aydal, evlidir.Komedi skeçleri, politik paylaşımları, siyasi komedi içerikleri ve ateizm/teizm konulu videolarıyla bilinmektedir.

Efe Aydal, aikido Eğitmenliği ve mizah yazarlığı yapmaktadır. Öte yandan Aydal'ın çok sayıda kısa filmde de imzası bulunmaktadır. Efe Aydal, "Huzur ve İrfan" serisi ile en büyük başarısına ulaştırmıştır. Ayrıca "Fallout"un fan yapımını üstlenmiştir. Aydal'ın sosyal medyada çok sayıda takipçisi bulunmaktadır.