Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Merkez Külliyesi'ndeki KYK yurtlarında kalan öğrenciler için EGO Genel Müdürlüğü önemli bir duyuru yaptı. Yeni güzergâh düzenlemesi ile öğrencilerin, AYBÜ Etlik 15 Temmuz Şehitler Yerleşkesi’ne daha hızlı ulaşım sağlaması hedefleniyor.

EGO Genel Müdürlüğü, 28 Ekim 2024 tarihinden itibaren KYK yurtlarında kalan öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak için 499-52 hat numaralı araçların güzergâhını değiştirdi. Bu değişiklikle birlikte, öğrencilerin Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Yerleşkesi'ne daha hızlı bir şekilde ulaşmaları amaçlanıyor.

32821

Yeni güzergah bilgileri doğrultusunda, gidiş ve dönüş rotaları yeniden düzenlendi. Öğrenciler, hem zaman hem de konfor açısından avantaj elde edecek.

Ayrıca, hat numaralarındaki güncellemeler de dikkat çekici. 499-51 hat numarası artık 458, 499-52 hat numarası ise 459 olarak belirlenmiştir. Bu durum, ulaşımda yaşanan olası karışıklıkların önüne geçmeyi amaçlıyor.

Ego Otobüs (2)

GÜZERGÂH BİLGİLERİ:

Gidiş: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi - Aybü Kyk. Yurdu - Yenice Dumlupınar Köyü Yolu - Yenice - Ankara Çubuk Yolu - Özal Bul. - Ankara Çevre Yolu - Yozgat Bul. - Etlik Cad. - Süleymaniye Cad. - Ayvalı Cad. - Sarı Kavak Sok. - Gazze Cad. - Takdir Cad. - Halil Sezai Erkut Cad. - Afra Cad. - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Yerleşkesi.

Sincan'da Tiyatro Rüzgarı: Dolu Dolu Hafta Sonu! Sincan'da Tiyatro Rüzgarı: Dolu Dolu Hafta Sonu!

Dönüş: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Yerleşkesi - Gazze Cad. - Ayvalı Cad. - Süleymaniye Cad. - Etlik Cad. - Yozgat Bul. - Ankara Çevre Yolu - Özal Bul. - Ankara Çubuk Yolu - Yenice - Yenice Dumlupınar Köyü Yolu - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniv. - Aybü Kyk. Yurdu - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniv. Esenboğa Külliyesi.”

Kaynak: Haber Merkezi