Emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan açıklama geldi. Bakan Işıkhan, Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağını söyledi. 3 bin liraya yükseltilen emekli bayram ikramiyesinde ödeme takvimi merak ediliyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Peki Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihlerde banka hesaplarına yatırılacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Anadolu Yayıncılar Federasyonu'nun düzenlediği programda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bakan Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyeleri ile Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Işıkhan, Kurban Bayramı bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatacağını söyledi. Emeklilerin bayram ikramiye ödemeleri için de takvimlendirme çalışmasının devam ettiğini belirtti.

Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı mı?

Bayram ikramiyelerini 3 bin liraya yükselttiklerini belirten Işıkhan şunları söyledi:

“ Takvimlendirme çalışması devam ediyor, bayramdan önce vereceğiz. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yakın zamanda takvim açıklanacak. Kök aylığı 10 bin liranın altında olan 3 milyon 601 bin 551 emeklimiz var. Bunların dışında özellikle sosyal hayata dair, emeklerimizin yararlanabilecekleri hizmetler için dinamik ve kullanışlı bir altyapı oluşturacağız.”

İşgücü Uyum Programı ile okullarda 2 bin 40 kişi işbaşı yaptı İşgücü Uyum Programı ile okullarda 2 bin 40 kişi işbaşı yaptı

Emekli Ikramiye1Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri ne zaman?

Kurban Bayramı öncesinde 16 milyon emeklinin bayram ikramiyeleri ve maaşları yatacak.İkramiye ve maaşların 10-14 Haziran tarihleri arasında yatırılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi