Beşiktaş'ın yeni transferi Emirhan Topçu, merak edilen isimler arasında. Peki, Emirhan Topçu kimdir? Emirhan Topçu kaç yaşında, nereli? Emirhan Topçu hangi mevkide oynuyor? Emirhan Topçu hangi takımlarda oynadı? Emirhan Topçu annesi ve babası kimdir? İşte detaylar...

İsmet Özel kimdir, kaç yaşında? İsmet Özel kimdir, kaç yaşında?

Emirhan Topçu Kimdir

EMİRHAN TOPÇU KİMDİR?

Emirhan Topçu, 11 Ekim 2000'de Balıkesir'de doğmuştur. Sol ayağını kullanan Emirhan Topçu, Stoper ve sol bek mevkilerinde görev almaktadır.

Emirhan Topçu, 2012 yılında; 12 yaşındayken Çaykur Rizespor altyapısında futbola başladı. 2017 yılında Çaykur Rizespor'un as kadrosuna yükseldi. İlk resmî maçına 21 Eylül 2017'de, Türkiye Kupası üçüncü turunda Nevşehir Gençlik karşısında çıktı. İlk lig maçına 21 Ocak 2018'de, Manisaspor'u 3-0 yendikleri maçta çıktı. Sezon sonunda Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükseldi.

Ertesi sezon Süper Lig'de forma bulamayan Topçu, sadece 3 kupa maçında oynadı. 2019-20 sezonunda Bosna Hersek ekibi Čelik Zenica'ya kiralandı.

20 Ocak 2021'de Türkiye 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'a kiralandı. Menemenspor ile ligde 15 maça çıktı.

30 Haziran 2021'de kiralık sözleşmesi bitti ve takımı Rizespor'a geri döndü. 2021-22 sezonunda Süper Lig'de 12 maça çıktı.

Emirhan Topçu

EMİRHAN TOPÇU'NUN ANNESİ KİMDİR?

Emirhan Topçu'nun annesi Pınar Topçu'dur. Pınar Topçu "Rize'de doğmadım ama çoğu Rizeliden daha Rizeli, çoğu Rizesporludan Rizesporluyum. 24 senedir. Ama ben bir bireyim ve kendimi bildiğimden beri Beşiktaşlıyım. Bu da bir gerçek, o yüzden herkes empati yaparak konuşsun" açıklamalarıyla gündem oldu.

Kaynak: Haber Merkezi