Serkan Emrecan Terzi, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda İsviçre temsilcisi Lugano ile oynanan maçta sol bek mevkiinde görev alarak takımının formasını ilk defa A takım düzeyinde terletti. Genç oyuncunun performansı, teknik heyetin ve taraftarların beğenisini kazandı. Peki  Emrecan Terzi kimdir?  Emrecan Terzi kaç yaşında?

Sekan Emrecan Terzi (5)

Emrecan Terzi kimdir?

Beşiktaş'ın genç yeteneği Serkan Emrecan Terzi, adını Avrupa futbol sahnesine ilk defa UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda oynanan son hafta maçında duyurdu.  Serkan Emrecan Terzi, sol bek mevkiindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

17 Mart 2022 tarihinde Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzalayan Serkan Emrecan Terzi, 31 Mayıs 2025'e kadar siyah-beyazlı formayı giyecek. Genç futbolcu, 2023-2024 sezonunda henüz ilk 11'de şans bulamasa da, Beşiktaş camiasının gelecek vaat eden isimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

Sekan Emrecan Terzi (4)

Vincent Aboubakar'ın saç ektirdi mi? Vincent Aboubakar'ın saç ektirdi mi?

Emrecan Terzi kaç yaşında?

Serkan Emrecan Terzi Bağcılar  2004 doğumludur.

Saraybosna doğumlu olan ve sol ayağını kullanabilen Serkan Emrecan Terzi, 1.80 cm boyunda ve henüz genç yaşına rağmen profesyonel futbolculuk deneyimi kazanma yolunda önemli adımlar atmış durumda. Bu sezonki istatistiklerine göre henüz gol veya asistle katkı yapamayan Terzi, disiplinli oyunuyla dikkat çekiyor; 0 sarı kart ve 0 kırmızı kartla sezonu tamamladı.

Sekan Emrecan Terzi (2)

Beşiktaş camiası, Serkan Emrecan Terzi'nin potansiyelini yakından takip ederken, genç yetenek kariyerindeki ilk başarılarını elde etmenin heyecanını yaşıyor. Gelecek yıllarda Serkan Emrecan Terzi'nin nasıl bir performans sergileyeceği ise futbolseverlerin merakla beklediği bir konu olarak ön plana çıkıyor.

Gülşah Durbay Kimdir? Gülşah Durbay Kimdir?

Aboubakar’ın yeni klubü belli oldu Aboubakar’ın yeni klubü belli oldu

Sekan Emrecan Terzi (3)

Kaynak: Haber Merkezi