Hatayspor takımında forma giyen Erce Kardeşler, merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Erce Kardeşler kimdir? Erce Kardeşler kaç yaşında, nereli? Erce Kardeşler hangi mevkide oynuyor? Erce Kardeşler hangi takımlarda oynadı? Erce Kardeşler ve Arda Kardeşler kardeş mi? Erce Kardeşler neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Erce Kardeşler kimdir? Erce Kardeşler kaç yaşında, nereli? Erce Kardeşler hangi mevkide oynuyor? Erce Kardeşler hangi takımlarda oynadı? Erce Kardeşler ve Arda Kardeşler kardeş mi? Erce Kardeşler neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler...

Erce Kardeşler

Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne? Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne?

ERCE KARDEŞLER KİMDİR?

Erce Kardeşler, 14 Mart 1994 tarihinde Çanakkale'de doğmuştur. Profesyonel futbol kariyerine 3. Lig takımlarından Oyak-Renault'da başlamıştır. Oyak-Renault forması ile 2 maça çıkan oyuncu 2013'te Altınordu'ya transfer oldu. Burada 6 sezon geçiren oyuncu 2'si hazırlık 2'si de Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 100 maçta forma giymiştir. 2019-20 sezonunda Süper Lig takımlarından Trabzonspor'la 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Şu anda Süper Lig takımlarından Hatayspor'da forma giymektedir. Erce Kardeşler, Süper Lig hakemlerinde Arda Kardeşlerin'in kardeşidir.

Erce Kardeşler Arda Kardeşler

ERCE KARDEŞLER AÇIKLAMA

Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Erce Kardeşler Hatay

''ÇOK YALNIZ KALDIK''

Erce Kardeşler, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

Erce Kardeşler Açıklama

"5 AYDIR KAŞAR EKMEK YİYORUZ"

Erce Kardeşler, "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi