Pendikspor'da kiralık olarak forma giyen Erencan Yardımcı'nın hayatı merak ediliyor. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Erencan Yardımcı kimdir? Erencan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Erencan Yardımcı hangi mevkide oynuyor? Erencan Yardımcı'nın bonservisi hangi takımda? Erencan Yardımcı hangi takımlarda oynadı'' soruları aratılıyor. Peki, Erencan Yardımcı kimdir? Erencan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Erencan Yardımcı hangi mevkide oynuyor? Erencan Yardımcı'nın bonservisi hangi takımda? Erencan Yardımcı hangi takımlarda oynadı? İşte tüm merak edilenler...

Cihan Aydın kimdir? Cihan Aydın hangi takımlı? Cihan Aydın kimdir? Cihan Aydın hangi takımlı?

Erencan Yardımcı Kimdir

ERENCAN YARDIMCI KİMDİR?

Erencan Yardımcı 4 Şubat 2002 yılında Kocaeli'de doğmuştur. 188 cm boyundaki futbolcu santrafor mevkisinde oynamaktadır.

Erencan Yardımcı Beşiktaş

Futbola Kocaelispor altyapısında başlayan Yardımcı daha sonra sırasıyla, 41 Futbol Kulübü ve Galatasaray altyapılarına transfer olmuştur. Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfe olan Erencan Yardımcı, Alanyaspor ve Pendikspor kulüplerinde kiralık olarak oynamıştır. 

Erencan Yardımcı Bonservisi

ERENCAN YARDIMCI'NIN BONSERVİSİ HANGİ TAKIMDA?

Erencan Yardımcı'nın bonservisi Eyüpspor kulübündedir. Erencan Yardımcı'nın güncel piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 1.4 milyon eurodur.

Kaynak: Haber Merkezi