Gündem

Ersan Şen ve Hacı Yakışıklı canlı yayında kavga etti

TV100'de yayınlanan bir programda Ersan Şen ile Hacı Yakışıklı arasında yaşanan gergin tartışma, 'Sen hakikaten cahilsin' ifadeleriyle tırmandı.

Abone Ol

TV100 ekranlarında yayınlanan bir tartışma programında hukukçu Ersan Şen ve Hacı Yakışıklı arasında sert bir tartışma yaşandı. Programın konukları arasında bulunan Ersan Şen, Avukat Turan Aydoğan, Hacı Yakışıklı, Dr. Hazar Vural Jane ve Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Türkiye'nin Suriye operasyonları hakkında görüşlerini paylaşıyordu.

Tartışma, Hacı Yakışıklı'nın Ersan Şen'e, "Suriye'den çekilelim mi?" sorusunu sormasıyla başladı. Şen, "Suriye'den çekilmeliyiz. Milletimizin geleceği için Beşar Esad ile anlaşmalıyız. Şehit istemiyorum" şeklinde yanıt verdi. Yakışıklı'nın bu yanıta tepki göstermesiyle tansiyon yükseldi ve "Bu hamaset, şehitlerimizin üzerinden konuşmak tamamen hamaset" diyerek karşılık verdi.

Tartışmanın iyice kızıştığı dakikalarda, Ersan Şen, Hacı Yakışıklı'ya "Sen hakikaten cahilsin" diyerek sert bir çıkışta bulundu. Bu sözler üzerine Yakışıklı, "Düzgün konuş, lafını iade ediyorum" diyerek bağırdı ve gerginlik daha da arttı. Canlı yayındaki bu olaylar, izleyiciler tarafından dikkatle takip edildi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.