Eski milli voleybolcu Özlem Özçelik internette merak edilen isimler arasında. Peki, Özlem Özçelik kimdir? Özlem Özçelik kaç yaşında, nereli? Özlem Özçelik neden gündem oldu? Özlem Özçelik evli mi? Özlem Özçelik'in çocuğu var mı? Özlem Özçelik'in eşi kimdir? İşte detaylar...

Özlem Özçelik Ki̇mdi̇r

ÖZLEM ÖZÇELİK KİMDİR?

Özlem İşseven Özçelik, 1 Ocak 1972'de İzmir'de doğmuştur. Ulusal kadın voleybol takımının eski kaptanıdır. Voleybola okul yıllarında başladı. Ulusal takım kadrosuna seçildi. Vakıfbank Güneş Sigorta, Emlakbank ve Tuborg'dan sonra, 7 yıl Eczacıbaşı'nda oynadı. Sonra Dynamo Moscow'a transfer oldu. Daha sonra Fenerbahçe, Türk Telekom, Galatasaray ve Beşiktaş'ta oynadı. "Şampiyon Özlem" olarak anılmaya başlandı. Özçelik, Eczacıbaşı'nda sayısız şampiyonluklar yaşamış, 1999 Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nı, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 3.'lük ve 4.'lük elde etmiş başarılı bir sporcudur. Özçelik aynı zamanda 2003 yılında Ankara'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası finallerinde 2.'lik, aynı yıl yapılan Dünya Şampiyonası'nda ise 7.'liği kazanan kadronun yıldız isimlerindendir. En son 2012-13 sezonu başında Ereğli Belediyespor'la sözleşme imzaladı. Ancak 2012 Ekim ayında Ereğli Belediyespor'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek voleybolu bıraktı.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında?

Özlem Özçelik

ÖZLEM ÖZÇELİK NEDEN GÜNDEM OLDU?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları'nın İtalya maçı öncesi maçın oynanacağı salonda Özlem Özçelik ile Kerem Öncel son gelişmeleri aktardı. Stüdyoda sözü alan Başak Koç ise, "1.90'lık Özlem, 1.70 gözüküyor. Karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi