Shakira'dan uygunsuz fotoğrafını çekmek isteyen izleyicilere sert tepki! Shakira'dan uygunsuz fotoğrafını çekmek isteyen izleyicilere sert tepki!

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, son paylaştığı havuz başı pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Diriliş Ertuğrul ve Ramo gibi dizilerdeki başarılı performansıyla tanınan Bilgiç, güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı tatil kareleri, hayranlarından yoğun beğeni ve yorum aldı.

Esra Bilgiç Töre (3)

Bilgiç'in son paylaşımları arasında öne çıkan bir yorum ise dikkatleri üzerine çekti. Gökhan Töre'nin Bilgiç ile evliliğini, futbol kariyeri kadar ilginç bulan bir sosyal medya kullanıcısının yorumu, 25 bin beğeni alarak gündem oldu.

Esra Bilgiç Töre (4)

2017 yılında evlenen ve daha sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Esra Bilgiç ile Gökhan Töre'nin ilişkisi, sosyal medya kullanıcılarının da ilgisini çekmeye devam ediyor. Bilgiç'in rol aldığı diziler ve güncel sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncunun takipçileri, yeni projelerini merakla bekliyor.

Esra Bilgiç Töre (1)

Kaynak: Haber Merkezi