Kayseri'de yaşanan olayda, 21 yaşındaki damat Cuma Doğan'ın, engelli raporu bulunan nişanlısı Dilek Şahin'in 47 yaşındaki annesi Güldane Şahin ile yasak bir ilişki yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Bu skandal, Esra Erol'un programında canlı yayında büyük bir şok yaşattı. Güldane'nin Cuma'dan hamile olduğu iddiaları ise olayın boyutlarını daha da büyüttü.
Esra Erol'un programına katılan Dilek Şahin, nişanlısı Cuma ile annesi Güldane'nin uygunsuz ilişkisini gözleriyle gördüğünü ve bu durumu babasına anlatması halinde hayatıyla tehdit edildiğini açıkladı. Dilek, annesi ve nişanlısının birlikte kaçtığını ve kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladıklarını iddia etti. Canlı yayında polis ekipleri stüdyoya gelerek Cuma ve Güldane'yi gözaltına aldı. Ayrıca, Cuma'nın asker firarisi olduğu bilgisi de ortaya çıktı.
Bu olay, sosyal medyada ve haber kanallarında büyük yankı uyandırdı. İnsanlar, damat ve kayınvalidenin ilişkisini sert bir şekilde eleştirirken, RTÜK de program hakkında inceleme başlattı. Skandalın ardından hukuki süreçlerin nasıl gelişeceği merak konusu.