Ankara Haberleri

Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımı Galip!

Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımı, Başkent Çankayagücü’nü 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Abone Ol

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Başkent Voleybol Salonunun içinde antrenman ve altyapı maçlarının oynandığı Beştepe Voleybol Salonunda gerçekleştirilen Başkent Çankayagücü- Etimesgut Belediyesi Voleybol maçında 3-0’lık galibiyet!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Voleybol maçına, Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Belediye Başkan Danışmanı Beyza Şentürk, Kulüp Başkanı Ozan Yiğit, İlçe Başkanı Selçuk Demir, İlçe yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

Voleybol şubesi koordinatörü Fatih Işıldar eşliğinde oluşturulan yeni takım, 2.ligte mücadele ediyor. Birbirinden yetenekli ve genç bir kadrodan oluşturulan Etimesgut Belediyesi Kadınlar 2.liginde ilk maçını Çabaspor ile gerçekleştirerek 3-2 kazandılar. Ligin ilk ve ikinci maçını galibiyetle sonuçlandıran Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımı hakkında konuşan Başkan Beşikçioğlu, “Birbirinden yetenekli ve genç bir kadromuz var. Spor ile ilgilenen ve azimli gençlerimizi her zaman destekliyoruz.

Bugün verdiğimiz mücadelede ne kadar doğru bir ekiple yola çıktığımızı bir kez daha gördük ve meyvelerini almaya başladık. Ben sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. Emek ve katkı sağlayan hocalarımıza ve sporcularımızın ailelerine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.