Etimesgut Belediyesi’nde engelli vatandaşların hayat şartlarını iyileştirmek ve her alanda onları desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak her türlü engeli ortadan kaldırma düşüncesi ile hareket eden Etimesgut Belediyesi tekerlekli, akülü, klozetli, walker ve spastisite hastalarına özel tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyor.

Yardim (4)

Vatandaşlar tekerlekli sandalye ihtiyaçları için Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne; kimlik bilgileri, ikametgah belgesi ve doktor raporu ile gelerek başvuruda bulunabiliyorlar.

Talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerinin vermiş olduğu bilgiler ekipler tarafından araştırılarak vatandaşlara temini sağlanmaktadır.

Keçiören'de Yörük Festivali Keçiören'de Yörük Festivali

Yardim (1)

Etimesgut Belediyesi engelli vatandaşların dört duvar arasında değil, diğer bireyler gibi her yere ulaşım sağlayabilmeleri için tekerlekli sandalyelerin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol ve kaldırım çalışmaları engelli vatandaşların iniş çıkışına uygun olarak düzenlenmektedir.

Yardim (3)

Etimesgut Belediyesi yolların, kaldırımların ve parkların engeli nedeniyle hareket yeteneği sınırlanmış insanların topluma katılmasının önünde ciddi birer engel oluşturmaması adına hassasiyetle çalışmalarına devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi