Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anlamlı ve renkli bir etkinlikle kutladı. Özel gereksinimli bireylerin, ailelerinin ve eğitmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalar, duygu dolu ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Başkan Şahin 1 Mayıs’ta Tandoğan’da Başkan Şahin 1 Mayıs’ta Tandoğan’da

Engelsi̇z Yaşam Merkezi̇ 23 Ni̇san Kutlamasi (13)

Gün boyunca çeşitli gösteriler, müzik dinletileri ve interaktif etkinliklerle dolu bir program hazırlandı. Çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileler ve katılımcılar da coşku dolu bayram atmosferinin keyfini çıkardı.

Engelsi̇z Yaşam Merkezi̇ 23 Ni̇san Kutlamasi (15)

Ailelerden Engelsiz Yaşam Merkezi’ne teşekkür

Etkinliğe katılan aileler, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin sunduğu olanakların yalnızca çocukları değil, ailelerini de mutlu ettiğini belirtti. Aileler, merkezin toplumsal farkındalığa katkı sunduğunu ve bugünkü gibi özel günlerde çocuklarına unutulmaz anılar yaşattığını ifade etti.

Engelsi̇z Yaşam Merkezi̇ 23 Ni̇san Kutlamasi (14)

Eğitmenlerden Başkan Beşikcioğlu’na teşekkür

Etkinlikte yer alan öğretmenler duygularını şöyle dile getirdi: “Bugün burada hep birlikte olmak, çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak çok kıymetli. Amacımız, tüm özel bireylerimizin 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamalarını sağlamak. Bu güzel günde bize her imkânı sunan Etimesgut Belediye Başkanımız Sayın Erdal Beşikcioğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi