Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıl dönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası'nı coşkuyla kutladı. 4 Eylül 1826 tarihinde kurulan zabıta teşkilatının, şehirlerde vatandaşların sağlığını, huzurunu ve güvenliğini sağlama görevini titizlikle yürüttüğünü belirten Başkan Beşikçioğlu, zabıta personelinin özverili çalışmalarına teşekkür ederek, onların belediyenin en önemli yüzü olduğunu ifade etti.

Altındağ'da Annelere Destek Programı Altındağ'da Annelere Destek Programı

Zabıta Haftası

aşkan Beşikçioğlu, Zabıta Teşkilatının 198. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, zabıta teşkilatının 198. kuruluş yıl dönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutlamak üzere bir mesaj yayımladı. Başkan Beşikçioğlu, zabıta personelinin belediyelerin “görünen yüzü” olduğunu belirterek, onların şehirlerdeki önemli rollerini ve özverili hizmetlerini vurguladı.

Beşikçioğlu, 4 Eylül 1826 tarihinde kurulan zabıta teşkilatının, vatandaşların sağlığını, huzurunu ve güvenliğini sağlama görevini büyük bir titizlikle yerine getirdiğini ifade etti. Zabıta memurlarının her geçen gün hizmet kalitesini artırarak, gece gündüz demeden halka hizmet ettiğini belirten Başkan Beşikçioğlu, zabıta personelinin belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

“Göreve geldiğimiz günden bu yana verdiğimiz her görevi dikkate alarak titizlikle çalışan, vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 özveri ile çalışan Zabıta Teşkilatımızın 198. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diyen Beşikçioğlu, zabıta personelinin emeklerinin önemine dikkat çekti.

Zabıta teşkilatının şehirlere kattığı değerin altını çizen Başkan Beşikçioğlu, zabıta personelinin başarılarının devamını diledi ve onların hizmetlerinin şehirlerin düzen ve güvenliğinde büyük rol oynadığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi