Televizyon

EXATLON Almanya yayınlandı! 19 Eylül

Sevilen yarışma programı EXATLON Almanya izleyicilerle buluştu. EXATLON Almanya son bölümünü izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler EXATLON Almanya araştırıyor. İşte EXATLON Almanya tek parça izle!

Abone Ol

SPORT1 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği yarışma programı EXATLON Germany Aycan ve Turabili kadrosuyla izleyicilerle buluştu. İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen EXATLON'un son bölümünü kaçıranlar son bölümü araştırıyor. 

Peki EXATLON Almanya nedir?, EXATLON Almanya kuralları nedir?

İşte, EXATLON Almanya  izle, EXATLON Almanya tek parça izle! 19 Eylül, EXATLON Almanya full izle! 19 Eylül

EXATLON Almanya SON BÖLÜM İZLE

EXATLON Almanya'nın son bölümü canlı izlemek için tıklayınız. 

EXATLON Almanya nedir?

EXATLON Almanya, iki takımın zorlu parkurlarda birbirleriyle yarıştığı bir spor realite şovudur.

Katılımcılar günün her saati birlikte yaşıyor ve EXATLON Şampiyonu unvanı için savaşıyor.

Her hafta, gösteriden kimin ayrılacağına karar veren bir oyunla sona eriyor.

Pazartesiden cumaya 20:15'ten itibaren yalnızca SPORT1'de. Kesinlikle kaçırmayın!

EXATLON Almanya kuralları nedir?


1. Yarışmalar

Eşit sayıda erkek ve kadın katılımcıdan oluşan iki takım, özel parkurlarda birbirleriyle yarışıyor. Kurslar hız, çeviklik ve güç gibi farklı becerilere meydan okumak için tasarlanmıştır. Oyunlar bireysel, ikili veya grup halinde oynanabilir. Çoğu zaman erkekler erkeklere, kadınlar da kadınlara karşı rekabet eder, ancak karışık düellolar da mümkündür.

2. Puan sistemi

Her kursun katılımcılar tarafından doğru ve mümkün olan en hızlı sürede tamamlanması gerekmektedir. Parkuru en hızlı ve kuralları ihlal etmeden tamamlayan oyuncu takımına bir puan kazandırır. Belirli bir puana ilk ulaşan takım oyunu kazanır. Beraberlik durumunda kazananı belirlemek için son bir "bayrak yarışı" yapılır.

3. Konaklama ve Ödüller

Takımlar ayrıca hafta boyunca verilen daha lüks konaklama veya diğer avantajlar gibi çeşitli ödüller için de oynarlar.

4. Eleme

Her haftanın sonunda hangi takımın oyuncu kaybedeceğini belirleyen bir play-off maçı vardır. Play-out oyunu olarak adlandırılan oyunda, aday gösterilen oyuncular kalmak için mücadele eder. Bu oyunu kaybeden, yarışmadan kalıcı olarak elenir.

5. Takım ve bireysel aşama

Başlangıçta iki takım birbiriyle yarışıyor. Katılımcılar daha sonra bireysel aşamada EXALTON şampiyonu unvanı için mücadele edecek.