AK Parti Milletvekili Özlem Zengin'in kardeşi internette en çok araştırılan isimlerden oldu. Peki Eyüp Çağatay Zengin kim? Eyüp Çağatay Zengin evli mi? Eyüp Çağatay Zengin kaç yaşında? . İşte tüm merakedilenler.

Eyüp Çağatay Zengin kimdir?

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı olarak atanan Doç. Dr. Eyüp Çağatay Zengin, AK Parti Gurup Başkanvekili Özlem Zengin'in kardeşidir.

Eyüp Çağatay Zengin (2)

Eyüp Çağatay Zengin kaç yaşında?

Eyüp Çağatay Zengin1982 doğumludur

Eyüp Çağatay Zengin nereli?

Eyüp Çağatay Zengin, Tokat doğumludur.

Eyüp Çağatay Zengin eğitim hayatı?

İlk ve orta öğrenimini Tokat'ta tamamlayan Eyüp Çağatay Zengin, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimine devam etmiş ve 2007 yılında mezun olmuştur. Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde bir yıl aile hekimliği yaptıktan sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji alanında ihtisas eğitimine başlamıştır.

Kötü Kan'ın Kartal'ı Ertan Saban kimdir? Ertan Saban kaç yaşında, eşi kim? Kötü Kan'ın Kartal'ı Ertan Saban kimdir? Ertan Saban kaç yaşında, eşi kim?

Eyüp Çağatay Zengin (1)-1

Eyüp Çağatay Zengin iş hayatı?

Zengin, 2012 yılında ihtisasını tamamlayarak Sivas Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde göreve başlamış, ardından 2014 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atanmıştır. 2019 yılında doçent ünvanını alan Eyüp Çağatay Zengin, 25 Ağustos 2020 tarihinde Tokat'taki görevine başlamış olup, Üniversite Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde Bölüm Başkanlığı görevini üstlenecektir.

Eyüp Çağatay Zengin evlimi ?

Eyüp Çağatay Zengin Evlidir.

Eyüp Çağatay Zengin (1)

Kaynak: Haber Merkezi