Kim kimdir?

Ezgi Sertel'in eşi Ozan Çobanoğlu kimdir?

Ezgi Sertel'in eşi Ozan Çobanoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Peki, Ozan Çobanoğlu kimdir? Ozan Çobanoğlu kaç yaşında, nereli? Ozan Çobanoğlu'nun ilk eşi kimdir?

Abone Ol

Ozan Çobanoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Peki, Ozan Çobanoğlu kimdir? Ozan Çobanoğlu kaç yaşında, nereli? Ozan Çobanoğlu'nun ilk eşi kimdir? Ozan Çobanoğlu ilk eşinden neden ayrıldı? Ozan Çobanoğlu hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar...

OZAN ÇOBANOĞLU KİMDİR?

Ozan Umut Çobanoğlu, 6 Şubat 1980'de Kars'ta doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 2004 yılında mezun olmuştur. İzmir ve Ankara Devlet Tiyatroları'nda görev aldıktan sonra 2005 yılından itibaren Konya Devlet Tiyatroları'nın kadrolu elemanıdır.

Samanyolu TV'de yayımlanan Tek Türkiye adlı dizide başrol oyuncusu olarak görev aldı. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizide Şubat 2016'dan beri Komiser Hakan Çınar karakterini canlandırmaktadır.

OZAN ÇOBANOĞLU'NUN İLK EŞİ KİMDİR?

İlk evliliğinden Doruk isminde bir oğlu olan oyuncu ikinci evliliğini 2016 yılında Tek Türkiye dizisinde tanıdığı Ezgi Sertel ile yapmıştır. Ocak 2020'de çiftin erkek ikizleri Tibet ve Mert dünyaya geldiler.