Fatih Ürek'nin sunuculuğunu yaptığı Fatih Ürek İle Gelin Görümce  programı büyük bir izleyici kitlesine hakim.

Yarışmada; aynı aileden ikişer kişiden oluşan 4 çift, her gün birbirleriyle eğlenceli bir rekabetin içine girecekler. AYDA 500 BİN TL ÖDÜL!
Yarışmacılar günlük 5.000 TL, haftalık 100.000 TL kazanabiliyorken, aylık ise 500.000 TL değerindeki büyük ödülü elde edebilmek için “mutfağın ustası benim” diyecekler.

Yarışmacıları ve Sunucusu ile dikkatleri üzerine çeken Fox Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı ilgi ile takip ediliyor. Sıkı sıkıya takip eden seyirciler ise EFatih Ürek İle Gelin Görümce canlı izle linkini araştırmakta.

İşte Fatih Ürek İle Gelin Görümce CANLI izle!, Fatih Ürek İle Gelin Görümce 27 Haziran canlı izle!,  27 Haziran Fatih Ürek İle Gelin Görümce bugünkü bölüm izle!, Fatih Ürek İle Gelin Görümce canlı bölüm izleme linki!, 

Fatih Ürek İle Gelin Görümce (4)

Fatih Ürek İle Gelin Görümce CANLI İZLE

Fatih Ürek'in sunduğu Fatih Ürek İle Gelin Görümce programını canlı izlemek için BURAYA tıklayınız.  

Fatih Ürek İle Gelin Görümce (2)

Fatih Ürek İle Gelin Görümce NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Fatih Ürek İle Gelin Görümce programı hafta içi her gün saat 16:15'da Fox ekranlarında yayınlanıyor.

Fatih Ürek İle Gelin Görümce (3)

Fatih Ürek kimdir?

3 Nisan 1966, Erzurum doğumlu Fatih Ürek fantezi ve pop müzik sanatçısıdır. 1993 yılından bu yana müzisyen, şarkıcı, tiyatrocu, oyuncu, sunucu kimlikleri ve başarıları ile Türk halkının gönlünde taht kurmuştur. Türk şarkıcı ve tiyatrocu, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.

 1 yaşında ailesi ve kızkardeşi ile birlikte Bursa’ya yerleşen sanatçı, eğitim ve öğretimine burada devam etti. 15 yaşında Bursa Devlet Tiyatrosu’nun kadrosuna girdi. 20 yaşına kadar tiyatroda çalıştı. Ancak öğretimine tiyatrodan devam etmedi.

Ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek İstanbul'a taşındı.

İlk albümü 1993 yılında yayınlayan sanatçı, 1995 yılında çıkardığı albümü ile pop şarkılarının yanı sırasında Klasik Türk Müziği ile ilgili çalışmalar yaptı. 1997 yılında Reyting Hamdi programında Fred Çakmaktaşı canlandırdı.

Ruhsar, Neredesin Firuze, Şeytanın Pabucu, Jet Sosyete, Menajerimi Ara gibi dizi ve film projelerinde yer almıştır.

2008 yılında adından sıkça söz ettiren Sus albümü ile 13 yıllık bir aranın ardından listelere giriş yapan sanatçı bu albümünde seslendirdiği "Hadi Hadi" ve "Sus" şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralara kadar yükselmiştir.

Kan Çiçekleri 350. bölüm yayınlandı Kan Çiçekleri 350. bölüm yayınlandı

31 yıllık müzik kariyerinin yanı sıra, 2011 yılında bir reklam filminde oynadı. Gelinim Mutfakta adlı yemek yarışmasının 2018-2020 yılları arasında sunuculuğunu yaptı. Sonrasında Kuaförüm Sensin adlı yarışmada jürilik yapmıştır.

NOW’da yayımlanmakta olan Gelin Görümce adlı yemek yarışmasının sunuculuğunu yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi