FATMA ZEHRA KINIK KİMDİR?

Fatma Zehra Kınık, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızıdır. Kerem Kınık, 2016 yılından beri yürüttüğü Türk Kızılay Genel Başkanlığı görevinden 2023 yılında istifa etmişti.

Fatma Zehra Kinik.png1

Fatma Zehra Kınık'ın da Kızılay'da uzman yardımcısı olarak çalıştığı ortaya çıkmıştır.

Kızılay'da uzman yardımcısı olarak görev alan Kınık, 2020 yılında Şehir Üniversitesi'nin psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Fatma Zehra Kınık'ın 26 yaşında olduğu tahmin edilmektedir.

Fatma Zehra Kinik-1

Yeni Kırklareli Valisi Uğur Turan kimdir? Yeni Kırklareli Valisi Uğur Turan kimdir?

Şehir Üniversitesi'nin psikoloji bölümünden mezun olan Kınık, daha sonra Boğaziçi Üniversitesi psikoloji yüksek lisans bölümünde eğitimine devam etmiştir.

Bireysel Psikoloji alanında tezini yürüten Fatma Zehre Kınık, çalışmalarını özellikle Doğu Türkistan'daki göç hareketlerinin psikolojik etkilerinde yoğunlaştırdığını söylemiştir.

KAZA OLAYI NE?

I Eski Kizilay Baskani Kızı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde 9 Temmuz 2024’te kullandığı otomobiliyle bir sokaktan ana caddeye çıkan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatıma Zehra Kınık Demir, bir motosiklete çarparak 17 yaşında Batın Barlasçeki’nin ölümüne neden oldu. Kazada iki kişinin de yaralanmasına sebep olan Kınık Demir, bilirkişi tarafından yüzde 100 kusurlu bulundu. Kınık’ın kızı hakkında tutuksuz yargılama kararı verildi.

Kaynak: Haber Merkezi