Ferdi Kadıoğlu, 35 milyon euro gibi rekor bir bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Brighton'a transfer oldu. Milli futbolcu İngiliz basınından The Athletic'e özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu

"İLK SEZONDA BİR MAÇ OYNADIM"

Ferdi Kadıoğlu, "İlk sezonda sadece bir maç oynadım. 'Bu doğru bir şey değil' diye düşünüyorsunuz. Cocu ile Hollandaca konuşuyordum, bu yüzden iletişim kolaydı ama iki ya da üç ay sonra kovuldu." dedi.

Ferdi Kadıoğlu Gol Sevinci

Sparta Prag - Salzburg maç özeti Sparta Prag - Salzburg maç özeti

"HOLLANDA'DAN İSTANBUL'A GELMEK KOLAY DEĞİLDİ"

Ferdi Kadıoğlu, "Hollanda'nın küçük bir şehrinden İstanbul'a gelmek büyük bir adımdı ve kolay değildi. Yeni bir takım, yeni oyun tarzı, her şey yeniydi. Bu yüzden uyum sağlamak adına zamana ihtiyacım vardı. Başardıklarımdan dolayı çok mutluyum. Niteliklerime ve yeteneklerime inanmaya devam ettim ve sonunda her şey yolunda gitti." ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu Maaş

MOURINHO AÇIKLAMASI

Kadıoğlu, Jose Mourinho ile ilgili "O gerçekten her şeyi kazanmayı seviyor. O sadece maçı kazanmak istiyor. En önemli şey bu ve bunu yapmak için bazı numaraları var. Ondan öğrendiğim en büyük ders oyun yönetimi. Fabian da bize bundan bahsetti. Eğer 1-0 öndeyseniz ya da sıkışık bir maçsa, bazı durumlarda akıllı olmak" diye konuştu.

Ferdi Kadıoğlu Milli Takım

"KENDİMİ GELİŞTİRMENİN ZAMANI GELMİŞTİ"

Ferdi, ''6 yıl boyunca Fenerbahçe'deydim. Taraftarlar beni seviyor, kulübü gerçekten çok seviyorum. O taraftarların önünde oynamak inanılmazdı, özellikle büyük maçlarda. Ama Türkiye ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından daha büyük bir lige adım atmanın, kendimi geliştirmenin zamanı gelmişti. Brighton'ın planı gerçekten ilginçti. Oyuncuların burada daha fazla gelişebileceğini gösterdiler. Teknik direktör açıklamasında çok netti. Burada olduğum için çok mutluyum'' dedi.

Ferdi Kadıoğlu Brighton

''3 GÜNDE 1 MAÇA ALIŞTIM''

Ferdi Kadıoğlu,"Türkiye'de üç günde bir maç oynamaya alışmıştım çünkü Avrupa'da da oynuyorduk. Ama burada maç sırasındaki yoğunluk çok daha fazla, bu yüzden en büyük fark bu olacak" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Haber Merkezi