Kim kimdir?

Filiz Akın'ın Oğlu İlker İnanoğlu kimdir? İlker İnanoğlu kaç yaşında?

Yeşilçam'ın önemli isimlerinden Filiz Akın ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun oğlu olan başarılı oyuncu İlker İnanoğlu özel hayatı ile mercek altında. Filiz Akın'ın Oğlu İlker İnanoğlu kimdir? İlker İnanoğlu kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Abone Ol

Babası Türker İnanoğlu'nun yönettiği Yumurcak filminde annesi Filiz Akın ile kamera karşısına geçen ve çocuk yaşlarda oyunculuğa başlayan, Arka Sokaklar dizisi ile adını sıkça duyduğumuz İlker İnanoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Peki kimdir İlker İnanoğlu? İşte detaylar...

İLKER İNANOĞLU KİMDİR?

İlker İnanoğlu 20 Ağustos 1965, İstanbul doğumlu Türk aktör ve yapımcı.

Yönetmen Türker Inanoğlu ve oyuncu Filiz Akın'ın oğlu olan İnanoğlu, Sezer İnanoğlu'nun da kuzenidir.

ÖZEL HAYATI HAKKINDA MERAK EDİLENLER

1986 yılında Türkiye'ye gelen ve babasıyla çalışmaya başlayan İnanoğlu, Biricik Suden ile tanıştı ve aynı yıl onunla evlendi ama ilişkileri uzun sürmedi, 1988 yılında İlker İnanoğlu, Biricik'ten ayrıldı.

Daha sonra ABD'de master yapmak için gittiği Los Angeles'ta Amerikalı eşi Chole'den bir oğlu oldu ve adını Berke koydular.

Daha sonra çeşitli dizilerde rol aldı. 2006 yılında Yeşim Salkım ile evlendi ancak bu evlilik de uzun sürmedi ve İlker İnanoğlu, Yeşim Salkım'dan boşandı.

Haber Merkezi