FODE BALLO TOURE KİMDİR?

Fodee

Fodé Ballo-Touré 3 Ocak 1997 yılında doğmuştur. Serie A kulübü AC Milan'da sol bek olarak görev yapan profesyonel bir futbolcudur. Fransa doğumlu olan Ballo-Touré, Senegal milli takımının oyuncusudur.

KARİYER HAYATI

Fode T

Lille Fodé Ballo-Touré, Paris Saint-Germain akademisinde futbola başladı. 1 Temmuz 2017'de PSG ile olan sözleşmesi sona erdi ve Marcelo Bielsa'nın çalıştırdığı Lille ile sözleşme imzaladı.

Fode T.jpg2

Monaco 10 Ocak 2019'da Ballo-Touré, AS Monaco ile sözleşme imzaladı.

Fode
AC Milan 18 Temmuz 2021'de Fodé Ballo-Touré, AC Milan ile Haziran 2025'e kadar süren bir sözleşme imzaladı.

Fode.jpg2
Fulham'a Kiralık 1 Eylül 2023'te, Ballo-Touré, Premier Lig kulübü Fulham'a sezon sonuna kadar kiralandı.

BEŞİKTAŞ'A MI GELİYOR?

Fodé Ballo Touré (Cropped)

Relevo'dan Matteo Moretto'nun haberine göre; Beşiktaş, Milan'da forma giyen Senegalli sol bek Fode Ballo-Toure için son bir hamlede daha bulunmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, transferin istenen şartlarda gerçekleşmesi durumunda sol bek rotasyonunu genişleterek transfer dönemini kapatmayı hedefliyor. Deneyimli futbolcuyla geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın da ilgilendiğine yönelik haberler çıkmıştı. Geçtiğimiz sezonu Fulham'da kiralık olarak geçiren Toure, Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Mustafa Şamil Ekinci kimdir? Mustafa Şamil Ekinci'nin ölüm sebebi ne? Mustafa Şamil Ekinci kimdir? Mustafa Şamil Ekinci'nin ölüm sebebi ne?

Kaynak: Haber Merkezi