Furkan Bölükbaşı, tarayıcısında uygunsuz bir içerik açıldığı iddiasıyla gündeme geldi. Sosyal medya üzerinden yayımlanan ekran görüntülerinin ardından açıklama yapan Bölükbaşı, olayın kendisine yönelik bir saldırı olduğunu belirtti ve durumu detaylarıyla açıkladı.

G U29N Yo Ws A A B Asg

Furkan Bölükbaşı'nın tarayıcısında bulunan ‘TÜRBANLI SİMGE …. PART2’ isimli uygunsuz içerik, sosyal medya kullanıcıları tarafından ekran görüntüsü alınarak geniş bir kitleye yayıldı. Bu durum, sosyal medya üzerinde büyük bir tartışma yarattı.

Furkan 222

Furkan Bölükbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Böyle ucuz numaralara başvurulması hala tuhaf. Hayatımda böyle bir şey seyretmedim. Zaten yayın yaptığımız bilgisayarı yeni aldık, bir haftadır kullanıyoruz. Yayınlar dışında açmadık bile” ifadelerini kullandı. Bölükbaşı, ekran görüntüsünün kasıtlı olarak yayımlandığını belirtti.

furkan bölükbaşı 3

Furkan Bölükbaşı tarayıcıda bulunan uygunsuz içerik üzerine açıklama yaptı

Bölükbaşı, açıklamasında mesleği gereği pek çok ortak bilgisayarda Google hesabıyla oturum açtığını, bu bilgisayarların başkaları tarafından da kullanıldığını belirtti. Ayrıca, bazı web siteleri ve video indirme sitelerinin tarayıcıda uygunsuz içerikler açabileceğine dikkat çekti.

Lübnan'daki telsiz patlamalarında ölü sayısı 20'ye yükseldi Lübnan'daki telsiz patlamalarında ölü sayısı 20'ye yükseldi

Bölükbaşı, ekran görüntüsünü alan editörün, bu tür içeriklere karşı fazla ilgili olduğunu ve özel olarak bu görüntüyü arayıp bulduğunu öne sürdü. Olayın ardında kişisel bir saldırının olabileceğini ifade etti.

furkan bölükbaşı 1

Kaynak: Haber Merkezi