Adı Beşiktaş ile anılan Gabriel Paulista, merak edilen isimler arasında. Arama motorlarında, '' Gabriel Paulista kimdir? Gabriel Paulista kaç yaşında, nereli? Gabriel Paulista hangi mevkide oynuyor? Gabriel Paulista hangi takımlarda oynadı? Gabriel Paulista'nın piyasa değeri ne? Gabriel Paulista'nın maaşı ne kadar? Gabriel Paulista, Beşiktaş'a transfer olacak mı'' soruları aratılıyor. Peki, Gabriel Paulista kimdir? Gabriel Paulista kaç yaşında, nereli? Gabriel Paulista hangi mevkide oynuyor? Gabriel Paulista hangi takımlarda oynadı? Gabriel Paulista'nın piyasa değeri ne? Gabriel Paulista'nın maaşı ne kadar? Gabriel Paulista, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Gabriel Paulista Beşiktaş

GABRİEL PAULİSTA KİMDİR?

Gabriel Paulista, 26 Kasım 1990'da Brezilya'da doğdu. Stoper pozisyonunda oynayan Brezilyalı profesyonel futbolcudur. La Liga ekiplerinden Atlético Madrid forması giymektedir.

Kariyerine 2010 yılında Vitória'da başladı, iki Campeonato Baiano şampiyonluğu kazandı ve 2010 Copa do Brasil'de ikinci oldu. 2013'te Villarreal'e transfer oldu ve İspanya La Liga'da bir buçuk sezon geçirdi. Ocak 2015'te 15 milyon Euro bonservis ücretiyle Arsenal'e katıldı ve kulüple iki FA Cup kazandıktan sonra Ağustos 2017'de Valencia'ya transfer oldu. Valencia formasıyla 200'den fazla maça çıktı ve 2019'da Copa del Rey'i kazandı. Ocak 2024'te La Liga ekibi Atlético Madrid ile anlaştı.

Gabriel Paulista Transfer

GABRİEL PAULİSTA OYNADIĞI TAKIMLAR

2010-2013 Vitória          

2013-2015 Villarreal      

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Khem Birch kimdir? Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Khem Birch kimdir?

2015-2017 Arsenal        

2017-2024 Valencia       

2024-Atlético Madrid

Gabriel Paulista

GABRİEL PAULİSTA BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLACAK MI?

Beşiktaş'ın Gabriel Paulista ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Gabriel Paulista'nın siyah beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

Kaynak: Haber Merkezi