Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn'ün hayatı merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Derrick Köhn kimdir? Derrick Köhn kaç yaşında? Derrick Köhn nereli? Derrick Köhn hangi mevkide oynuyor? Derrick Köhn hangi takımlarda oynadı? Derrick Köhn piyasa değeri ne? Derrick Köhn ne kadar maaş alacak'' sorularını aratıyor. Peki, Derrick Köhn kimdir? Derrick Köhn kaç yaşında? Derrick Köhn nereli? Derrick Köhn hangi mevkide oynuyor? Derrick Köhn hangi takımlarda oynadı? Derrick Köhn piyasa değeri ne? Derrick Köhn ne kadar maaş alacak? İşte tüm merak edilenler...

Derrick Köhn

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

Derrick Köhn 4 Şubat 1999 tarihinde Hamburg, Almanya'da doğmuştur. Sol bek pozisyonunda görev yapan Gana asıllı Alman futbolcudur.

Köhn, futbola, Almanya'nın Hamburg eyaletinin takımı Bramfelder altyapısında başladı. Sonrasında Hamburg'a transfer olan oyuncu farklı yaş kategorilerinde forma giydi.

Berkin Arslanoğulları kimdir? Berkin Arslaoğulları'nın hastalığı ne? Berkin Arslanoğulları kimdir? Berkin Arslaoğulları'nın hastalığı ne?

2017 yılında 100 bin euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'in ikinci takımı Bayern München II'ye transfer oldu. Burada oynadığı 78 maçta 3 gol kaydetti. 2020 yılında bedelsiz şekilde Eerste Divisie takımlarından Willem II'ye transfer oldu. Burada 62 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

2022 yılında 500 bin euro bonservis bedeliyle 2. Bundesliga takımlarından Hannover 96'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hannover 96 formasıyla kariyerinin en gollü sezonunu geçiren futbolcu, şu ana kadar 48 maçta forma giydi ve toplam 8 gol kaydetti.

Galatasaray Derrick Köhn için Hannover 96'ya 3 milyon 350 bin euro bonservis ödeyecek. Ayrıca sözleşmede 300 bin euro da bonus yer alacak.

Kaynak: Haber Merkezi