Gündem

Game of İstanbul: İBB seçimleri heyecanı başladı!

İstanbul'da yerel seçim heyecanı dorukta! "Game of Istanbul" videosu, sosyal medyada hızla yayılarak İBB seçimlerine mizahi bir dokunuş getiriyor.

Abone Ol

İstanbul, yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken, siyaset sahnesinde yeni bir oyunun başladığı iddiaları gündemi sallıyor. "Game of Istanbul" adlı bir video, sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi topladı.

Sosyal medya üzerinden üzerinden paylaşılan ve kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen video, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan isimleri eğlenceli bir dille Game of Thrones dizisi atmosferine taşıyor. Video, siyasi figürleri karakterlere dönüştürerek, siyasi mücadeleyi büyülü bir evrende yaşanan entrikalarla harmanlıyor.

İstanbul'da siyasetin yanı sıra popüler kültürle de ilgilenen bir grup genç prodüktör tarafından hazırlanan video, sosyal medyada "Game of Istanbul" etiketiyle paylaşılarak büyük bir ilgi uyandırdı. İBB seçimlerinin hızla yaklaştığı bu dönemde, video izleyiciler arasında mizahi bir hava yaratırken, aynı zamanda seçim atmosferine de renk kattı.

Sosyal medyada binlerce paylaşım ve yorum alan video, İstanbul seçimleri öncesinde farklı bir bakış açısı getirerek geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Şehir sakinleri, seçimlere dair ciddi konuların yanında mizah ve eğlenceyle de gündemde kalmayı tercih ediyor gibi gözüküyor.

İstanbul seçimlerine sayılı günler kala, "Game of Istanbul" videosunun siyasi arenaya getirdiği bu farklı bakış açısı, seçim sürecine ne kadar etki eder, merakla bekleniyor.