Kim kimdir?

Gazeteci Ebru Küçükaydın kimdir?

Son dönemlerdeki çarpıcı haberleriyle gündemden düşmeyen gazeteci Ebru Küçükaydın, medyada merak uyandıran bir isim olarak öne çıkıyor. Peki, Ebru Küçükaydın kimdir?

Abone Ol

1 Şubat 1974 tarihinde İstanbul’da doğan Ebru Küçükaydın, gazetecilik kariyerine lisede başlamış ve Türkiye’nin birçok şehrinde bu alanda kendini geliştirmiştir. Psikoloji eğitimi almasının yanı sıra, son dönemlerde siyasi alanda da önemli adımlar atan Küçükaydın, dikkat çekici çalışmalarıyla tanınmaktadır. Peki, Ebru Küçükaydın kimdir?

Ebru Küçükaydın Kimdir?

Ebru Küçükaydın, 1 Şubat 1974'te İstanbul’da doğmuştur. Lise yıllarında başladığı gazetecilik kariyerini İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Antalya gibi şehirlerde sürdürmüştür. Bu süreçte haber yapma becerilerini geliştiren Küçükaydın, gazetecilik alanındaki yetenekleriyle adından söz ettirmiştir. Peki, Ebru Küçükaydın’ın eğitimi ve kariyeri nasıl şekillendi?

Ebru Küçükaydın Eğitim Geçmişi

Newport Üniversitesi'nde Davranış Bilimleri-Psikoloji eğitimi alan Küçükaydın, bu alandaki bilgilerini gazetecilik kariyerinde nasıl kullandı? Psikoloji eğitiminin, habercilikteki etkileri neler oldu?

Ebru Küçükaydın Yazarlık ve Kitap

Küçükaydın, ‘Tanrım Beni Başkan Yarat’ adlı kitabı ile siyasi ahlak konusuna dikkat çekmiştir. Bu kitap, toplumda nasıl bir yankı buldu ve Küçükaydın’ın siyasi duruşunu nasıl etkiledi?

Ebru Küçükaydın Siyasi Hayatı

Ebru Küçükaydın, 27. dönem milletvekili seçimlerinde CHP Kocaeli 6. sıra milletvekili adayı olmuştur. Şu anda CHP’nin 28. Dönem Antalya milletvekili aday adayı olarak dikkat çekiyor. Siyasi kariyeri nasıl bir yön alacak?

Ebru Küçükaydın Kişisel Bilgileri

  • Yaşı: 49
  • Nerelidir?: İstanbul
  • Evli mi?: Bilinmiyor
  • Mesleği nedir?: Gazeteci, Yazar
  • Serveti ne kadardır?: Bilinmiyor
  • Eğitimi nedir?: Newport Üniversitesi Davranış Bilimleri-Psikoloji mezunu