Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programı 8. sezonuyla izleyicilerle buluşacak. Programın yeni sunucusu Ezgi Sertel merak edilen isimler arasında. Peki, Ezgi Sertel kimdir? Ezgi Sertel kaç yaşında, nereli? Ezgi Sertel evli mi? Ezgi Sertel kiminle evli? Ezgi Sertel'in eşi kimdir? Ezgi Sertel'in çocuğu var mı? İşte detaylar...

Atakan Karazor'un babası kimdir? Atakan Karazor'un babası kimdir?

Ezgi Sertel Nereli

EZGİ SERTEL KİMDİR?

Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Samanyolu TV'de yayımlanmaya başlayan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınmıştır. Daha sonra Tek Türkiye dizisinden ayrılmıştır. 2006 yılında yayına giren Yağmurdan Sonra adlı dizide Leyla öğretmen karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Ezgi Sertel, Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu'da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıtmıştır. 7 Eylül 2020 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayımlanmaya başlayan ve 2021 yılında sona eren Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

Ezgi Sertel Kimdir

Ezgi Sertel, Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının "Yıldız Yağmuru" dönemindeki konuk sunuculardan biriydi. 22 Kasım 2021 ile 26 Kasım 2021 tarihleri arasında programı Ezgi Sertel sunmuştur.

Ezgi Sertel Eşi

EZGİ SERTEL'İN EŞİ KİMDİR?

Ezgi Sertel, oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlidir. Çiftin, Tibet ve Mert adında ikiz çocukları vardır.

Ezgi Sertel Eşi Kimdir

Kaynak: Haber Merkezi