Gençlerbirliği, 2024-2025 sezonunda Profesyonel Futbol A Takımının giyeceği formanın kol ve şortun ön yüz reklamı için gayrimenkul yatırım sektörünün önemli isimlerinden Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Adanaspor - Keçiörengücü maç özeti Adanaspor - Keçiörengücü maç özeti

Ufuk Mülk 4

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur ve Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk katıldı.

Ufuk Mülk 3

Yeni sezonda, Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş.’nin Gençlerbirliği’ne vereceği destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, “Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. kendi sektöründe yaptığı işlerle başkentimizin saygın kuruluşlarından birisi. Bu saygın kuruluşumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk da iş dünyasından tanıdığımız değerli bir isim. Ankara’da kurulup Türkiye’ye mal olan Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. markası ile bu sezon Gençlerbirliği’mize destek veriyor olması bizleri sevindirdi. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ufuk Mülk 1

“BU TİCARİ BİR ANLAŞMA DEĞİL GÖNÜL BİRLİKTELİĞİDİR”   

Ankara’nın hem doğduğu hem de doyduğu bir şehir olduğuna vurgu yapan Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk konuşmasına şu şekilde devam etti: “Doğduğum ve doyduğum kentte, Cumhuriyet’le yaşıt ve Cumhuriyet’le özdeşleşmiş takımım Gençlerbirliği’ne sponsor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu ticari bir anlaşma değil bir gönül birlikteliğidir. Ufuk Mülk A.Ş. olarak Gençlerbirliği’mize her türlü desteği vermek bizim adımıza çok güzel bir olgu. Bizler sorumluluk bilinci ile Gençlerbirliği’mize elimizden gelen her türlü desteği memnuniyetle vermeye devam edeceğiz. Hep beraber güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Uzun yıllar Gençlerbirliği’mizin sponsoru olup takımımıza destek vermek istiyoruz. Başkanımıza, Gençlerbirliği ailesine bizim sponsorluğumuzu kabul ederek bizleri gururlandırdıkları için teşekkür ediyorum.”

Ufuk Mülk 2

Kaynak: Haber Merkezi