Giray Altınok internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında''Giray Altınok kimdir? Giray Altınok kaç yaşında,nereli? Giray Altınok Giray Altınok nerelerde oynadı?'' soruları aratılıyor. Peki, Giray Altınok kimdir? Giray Altınok kaç yaşında,nereli? Giray Altınok Giray Altınok nerelerde oynadı? İşte tüm merak edilenler...giray altınok (1)

11 Aralık 1983 İzmir doğumlu olan Giray Altınok, yüksek öğrenimini Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır.

Cem Gölbaşı kimdir? Cem Gölbaşı kaç yaşında, nereli? Cem Gölbaşı kimdir? Cem Gölbaşı kaç yaşında, nereli?

Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk eğitimi almıştır.

Giray Altınok ve meslektaşı Cansu Diktaş, 7'lık ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Çift 2018 Eylül ayında İstinye'deki bir restoranda düzenlenen kır düğünüyle evlendi.

giray altınok (1)

Sonra Kaybedenler Kulübü ve Vücut filmlerinde rol almıştır. Sonra arka arkaya G.D.O. Kara Kedi (2013), Buyur Bi de Burdan Bak (2015), Tut Sözünü (2015) gibi komedi işlerinde yer almıştır. Show Tv'nin komedi programı Güldür Güldür Show’un kadrosuna katılmıştır.  Blu TV’nin Prens dizisinde başrol “prens” karakterine hayat vermiştir. Son olarak Ölümlü Dünya 2 filminde rol almıştır.

giray altınok (3)

2013 yılında Cansu Diktaş'la birlikte 'Şaft Tiyatro'yu kurdu. 

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş